3 KS Čepeľ Obočia, očných liniek Kefky Ultra Tenké Jemné Malé Uhol Plochý make-up Štetce Vysokej Kvality Obočie Obrys make-up Nástroje

€2.63 €4.18

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Názov Značky - BMPEIC

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Funkcie:

1.Kvalitné štetce materiál: ručne vyrobený očné linky, štetec je vyrobený z vysoko kvalitných syntetických vlákien materiálov, odolná, hladký na dotyk a silné prášok, pričom schopnosť, aby vaše očné linky viac, aj keď si make up.

2.Skvelého make-up uhol: sme dosiahli maximum v "elegantné, jemné, hrubé a pohodlné", ultra-tenký tvar ako čepeľ, super jemné šikmé, bez ohľadu na to, ste začiatočník alebo skúsený make-up umelec, môžete ľahko používať, aby seba a svojich zákazníkov osloviť novú výšku krásy.

3.Očný make-up štetec súbor: nielen, že môžete čerpať obočie a očné linky, ale tiež môže štetcom ako očné tiene, viac funkcií.malé rozmery, ľahké a ľahko sa prenáša, je najlepšou voľbou pre vás, či už ako darček alebo na výlet.

4.Balenie/sada,: môžete dostať tri veľmi vysoko kvalitné profesionálne očné linky, kefy, jemné bod, očné linky, kefa, jemné šikmé očné linky, štetec a ploché nastavenie štetcom.

5.Čistý postup : umyte štetiny s pravidelným make-up remover alebo make-up vody po make-up, zalejeme make-up remover do vaty, potom opakovane čistiť bavlna pad s očné linky, štetec, kým štetiny nemá farbu opláchnite a položiť štetec plochý vyschnúť.

Špecifikácia:

100% zbrusu nový kvality.

Názov Položky:Čepeľ Obočia, Očných Liniek Kefy

Materiál:umelé vlákna, plasty

Farba: Ako na obrázku

Veľkosť:15.8 cm/6.62 v

Množstvo:3 Ks

Balenie obsahuje:

3 Ks Čepeľ Obočia, Očných Liniek Kefy

Poznámka:

1.Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb, ktoré sa ukázalo na fotkách.

2.Prosím ťa, odpusť 1 cm/0.39"-3 cm/1.18" meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty