Bavlna Gázy Podbradníky Mäkké Kŕmenie Podbradníky Koži-priateľský, Batoľa Cartoon Podbradníky Jasné Vzory Multi-function Podbradníky Pre Deti Pitie Mlieka

€2.88 €7.19

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Materiál - polyester bavlna
  • Štýl - Móda
  • Vekové Rozpätie - 25-36m
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Naše bavlna gázy podbradníky sú ideálne pre chlapcov a dievčatá na nosenie počas jedle, alebo keď piť mlieko.S dobrou nasiakavosťou, tieto podbradníky sú vhodné pre všetky ročné obdobia, a sú ideálne pre deti, ktoré potrebujú väčšiu ochranu pred únikom a zmätky.Tieto Petal Podbradníky sú musia mať pre všetkých rodičov, ktorí hľadajú spoľahlivé a módne nohavice s náprsenkou pre svoje dieťa.

Špecifikácie:

Názov: Deti petal bib

Dizajn: A: Kvet, B: Tulipán, C: Medveď Hnedý, D: Živočíšneho Sveta, E: Dúha, F: Láska Medveď

Veľkosť produktu: o 25x22cm/9.84x8.66 palcov

Platné vek: 1-3 rokov

Materiál: Bavlna

Balenie Zoznam:

1pcs * Deti petal bi

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Väčší Komfort: Naše deti Petal Podbradníky sú vyrobené z 100% čistej bavlny, zabezpečenie maximálna absorpcia, aby sa vaše deti suché počas mealtime.Mäkké a pohodlné materiálu je aj č obaľovanie, aby tieto podbradníky trvalé a dlhodobé investície.

2.Bezproblémové Čistenie: Vyrobené z bavlny, gáza, tieto podbradníky sú stroj umývateľný a rýchle sušenie, úspora vášho času a zmätkov, vedenie vaše batoľa suché a pohodlné po celý deň.

3.Zábavný a Funky: Nechajte svoje dieťa vychutnávať svoj jedálny lístok s naše deti petal podbradníky.S vzrušujúce cartoon vzory, jasné vzory a svetlé farby, tieto podbradníky sú neodolateľné pre chlapcov a dievčatá.

4.Priedušná Slintanie Podbradníky: Vyrobené z priedušná a ľahké tkaniny, tieto deti Petal Podbradníky možno používať celoročne.Oni vydržať slintanie a umývanie, čo je trvalé výberu pre rodičov.

5.Univerzálny Podbradníky: Predstavujeme naše deti Petal Podbradníky pre zájedok a stolovania.Aby vaše dieťa je oblečenie čisté počas chaotický jedlá s našimi všestranný sliny, podbradníky, vhodný pre rôzne scény a príležitostiach.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty