Biela Sublimačná DIY Remesiel Neoprénová Keychain Prázdne Wristlet Pre Ženy

€12.31 €16.87

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • CN - Anhui
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Materiál - Kožené, Neoprénová

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Balenie obsahuje: dostanete 15 kusov sublimačná keychain wristlets a 15 kusov sublimačná rúž držiteľov, v celkovej výške 30 kusov.

Materiál: náramok keychain a rúž držiteľ sú vyrobené z pružného neoprénu, zabezpečenie trvanlivosti a pohodlie.Sú hladké a pohodlné na nosenie a sú nosenie-dôkaz, zaručuje dlhodobé používanie.

Veľkosť informácií: neoprénové wristlet ozdobná šnúrka na uniforme opatrenia približne 15,6 x 2.2 cm/ 6.14 x 0.87 palcov.Neoprénové rúž keychain držiteľ je 12 x 4 cm/ 4.72 x 1.57 palcov, s plochou krúžok priemer 3 cm/ 1.18 palcov.

Obojstranný dizajn: neoprénové sublimačná wristlet je prázdny na oboch stranách, čo vám umožní vytvoriť rôzne obrázky alebo vzory.To je mäkký a ľahko sublimate, posilnenie vašej ruky -, na schopnosť a inšpirujúce vašej fantázii.Užite si zábavu DIY a vytvoriť krásne remeslá vo vašom vlastnom štýle.

Zabrániť strate kľúčov a rúž: Na keychain ozdobná šnúrka na uniforme je možné ľahko zavesiť na zápästí alebo tašky, zabrániť strate kľúčov.Sublimačná keychain je odnímateľný a ľahko spojiť.Praktické rúž držiteľ zabezpečí, že už sa nemusíte starať o dávanie na zlé vášho rúžu.Materiál: Neoprén

Množstvo: 30 Ks

Farba: Biela

Veľkosť: 15,6 X 2.2 Cm/ 6.14 X 0.87 Cm,12 X 4 Cm/ 4.72 X 1.57 Palcov

Balenie Obsahuje:Sublimačná Rúž Držiteľ Wristlet Keychain Ozdobná Šnúrka Na Uniforme Nastaviť

Všetky recenzie

Príbuzné produkty