Gitara Most Kolíky 6Pcs, Mosadz Endpin Kolíky Pevného Kužeľa, S Most Pin Sťahovák Odstraňovač A 5 Gitara Výbery Odolný Jednoduchá Inštalácia

€4.19 €6.76

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Gitara Most Kolíky 6Pcs, Mosadz Endpin Kolíky Pevného Kužeľa, S Most Pin Sťahovák Odstraňovač A 5 Gitara Výbery Odolný Jednoduchá Inštalácia

[VYSOKÁ HUSTOTA ČISTÝ MOSADZ MATERIÁL]Odolné kolíky, a nie ľahko oxiduje a rozbité.Mosadz je oveľa ťažšia a dlhšia životnosť ako kosti, tusq alebo plastu.Jeho hustota a pevnosť poskytovať lepšie vibrácií previesť cez most, viac stabilnú frekvenciu a eliminovať vodopád zvuk.

[ATRAKTÍVNE ČISTEJ MOSADZE ENDPIN & LEPŠIE TÓN]pridaním hmotnosť na most, tón kolíky zvýšiť prehľadnosť, udržiavať, a jas váš tón.Nech tón viac jasnejšie, stabilné, odolné a atraktívne ako tusq, kostí alebo lacné plastové.

[NECHTY PEVNÉ KOLÍKY KUŽEĽ ŠIRŠIE RANGER POUŽÍVAŤ]Hodí pre väčšinu akustické gitary a veľkú výmenu za váš starý alebo poškodenie gitary.Môžu byť použité pre akustické klasickú gitaru, folková gitara, drumbľa, martin, taylor, alebo akejkoľvek značky akustickú gitaru.

[ĽAHKO GITARY NÁHRADNÉ DIELY]most pin zariadenia vo vnútri pre lepšie pohodlie, ktorá slúži ako sťahovák, digestor a odstránenie nástroj pre nahradenie most piny akustická gitara, už nie je potrebné, kliešte alebo bočné frézy, štipce a riziko poškodenia gitaru.

[GITARA MOST KOLÍKY VYSOKÉ NÁKLADY na VÝKON ]Package so 6 ks endpin, 1 most pin sťahovák odstraňovač a 5 gitara výbery.Pin s predstavovala 29,5 mm/1.16 palec dĺžky, 8mm/0.31 palcový priemer hlavy, a 5.2 mm/0.21 palcový sukne /golier najväčší nainštalovať priemer.prosím potvrď, veľkosť pri nákupe ak nechcete, aby vaše ťažkosti z toho, že je príliš veľké alebo príliš malé.

Materiál: mosadz, plast

farba: Ako je Znázornené

Obsah Balenia:

6 x Gitara Most Kolíky

1 x most pin sťahovák odstraňovač

5 x gitara výbery(náhodne farebné.Nedá sa vybrať konkrétny farby.)

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty