Ľadom Na Obed Box - Opakovane Ultra-Tenké Mraznička Pack - Dlho-Trvajúce Cool Pack Pre Chladiče,Udržať Potraviny Čerstvé,16Pack

€19.44 €32.94

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Ľadom Na Obed Box - Opakovane Ultra-Tenké Mraznička Pack - Dlho-Trvajúce Cool Pack Pre Chladiče,Udržať Potraviny Čerstvé,16Pack

[ Udržať Potraviny a Nápoje Chladné ]S chladnejšie batoh, udržať studená a čerstvý na 18 hodín.Skvelé pre lunch box a outdoorové aktivity.

[ Udržať Breastmilk Čerstvé]Priviesť späť čerstvé materské mlieko pre vaše dieťa rastie lepšie.Už nie je potrebné vykonávať viac batohy!

[ Byte] ľadom budú sedieť len o akejkoľvek lunch box alebo chladiče, ktoré si môžete myslieť a zaberá menej jedla alebo nápoja priestor.

[ Opakovane ]Nie je ako ľad, ľadové zábaly nerobia bordel ako oni topenia a zostanú zmrazené dlhšie.sendviče a iné potraviny nedostanú v troskách, keď ľadom začiatku topenia.

[ Poznámka: ]voda-plný ľad môže byť použitý po obdržaní 80% studenej vody, a potom dať do chladničky na cca 5-10 hodín.Kvôli tepelnej rozťažnosti a kontrakcii, nemôže sa naplní príliš veľa vody.

Kapacita: 200 ML

Poznámka: žiadna kvapalina

Farba: modrá

Materiál: PE

Veľkosť: 16.5x11x1.5cm

Obsah Balenia:

16 x Ľadom

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty