Futbalové Lopty Pre Deti College Football Game Trajektórie Futbal Opotrebovaniu Vnútorné Mäkké Futbalový Loptu Školenia Výkon

€7.63 €15.26

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Materiál - PVC

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Ideálny pre mladých futbalových nadšencov, tieto robustné a bezpečné futbalové lopty prinášajú vynikajúci výkon a sú vhodné pre rôzne skupiny ľudí.Či už vaše dieťa je basketbal milenca, alebo nie, naše futbalové lopty sú navrhnuté tak, aby boli ťažké blok, zabezpečenie hodiny zábavy na poli!

Špecifikácie:

Názov: Veľkosť 4 Futbalovej Lopty

Materiál: EVA gumy vnútornou vložkou

Hmotnosť: cca 230-250 g

Proces: Stroj šev odsadenie

Balenie Zoznam:

1* Veľkosť 4 Futbalovej Lopty

Poznámky:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelné efekty, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb, ktoré sa ukázalo na fotkách.

2. Prosím ťa, odpusť mierne meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Výnimočný Výkon: To veľkosť 4 futbalová lopta je vyrobený z vysoko-kvalitných materiálov, ktoré poskytujú vynikajúcu priľnavosť, pevnosť a bezpečnosť.Má opotrebovaniu EVA gumy vnútornou vložkou, ktorá zabezpečuje vynikajúcu elasticitu a pevnosť pokožky, čo nie je ľahko deformovaný.

2.Všestranný a Zábava: Pozdvihnúť svoje futbalové skúsenosti s týmto úžasné úradný veľkosť 4 futbalový loptu, ktorý zabezpečuje pre rôzne skupiny.Jeho unikátny a pútavý vzory robia to vyniknúť medzi ostatnými.Budete milovať tichý a hladký rotácia počas hrania s priateľmi alebo cvičí svoje schopnosti.

3.Rozsiahle Použitie: Skúsenosti bezkonkurenčnú životnosť a vynikajúci výkon s našimi veľkosť 4 futbalovej lopty.Vhodné pre vonkajšie futbal školenia alebo súťažiach, môže byť použitá na široko používané umelé trávne porasty, vnútorné podlahy, alebo cementové povrchy.Jeho hladký povrch zabezpečiť konzistentné letové a dotyk, takže je ideálny pre deň a noc výcvik a hry - v interiéri aj exteriéri.

4.Nádherný Darček: Oslavu basketbalovej sezóny s týmto veľkosť 4 futbalový loptu ložisko jedinečný dizajn vzor.Skvelý darček pre deti a basketbal-milujúci rodinu a priateľov na každú príležitosť, táto lopta je ideálny pre zlepšenie zručností a baví.

5.Viacnásobné Použitie: Táto veľkosť 4 futbalovej lopty je výborný tréningový nástroj pre futbalistov, ktorí chcú zlepšiť svoje reflexy a agility.Jeho multifunkčného funkcie, aby to hračka futbal, že to ťažké blok, čo je nočná mora pre brankára, ale aj zábavné a vzrušujúce spôsob, ako otestovať svoje schopnosti.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty