LFR5206-25 KDD Hlboké U Groove guľatým Dnom Ložisko 25X72X23.8X25.8 mm Sledovať Navi Wheel Sprievodca Kladka Železničnej Valivého Ložiska

€16.36 €24.79

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

[Size]-Diera(Vnútorné Dia):25 mm/0.98 palec;Vonkajšie Diametre:72 mm/2.81 palcov;Vnútorný krúžok šírka:23,8 mm/0.93 palec;Vonkajší krúžok šírka:25,8 mm/1.01 palec;Model:LFR5206-25 KDD;Materiál:Vysoko Oxidu Chrómu Ložiskovej Ocele(GCr15);Úroveň:P0Z1.

[High Quality]-ložiská je vyrobený z ložiskovej ocele pre dlhú životnosť a odolnosť voči korózii, odolnosť proti korózii a deformity pod ťažkých bremien.

[Plynulé Fungovanie]-hlboké grove ložisko je stabilný a plynulú prevádzku, dobré vypnúť efekt, praktické a trvanlivé.

[Prísne Tienené]-Valec sprievodca ložisko má štít, aby sa mazivo v a nečistoty z;chráni pracovné časti ložiska z environmentálnych úlomky, ktoré môžu byť zavedené a môže znížiť guľkové ložisko rýchlosť a životnosť.

[Aplikácia]-valivé ložiská sa používajú v rôznych aplikáciách z poľnohospodárske stroje na dopravu vybavenie,robotika, zariadenia, výťahy, valcovne, lodné kormidlo hriadele, súhrnné drviče,skateboardoch,kolieskových korčuliach a kolobežkách, medzi ostatnými.

Farba: strieborná

Materiál: oceľ

Obsah Balenia:

1 * Hlboké Drážky Ložiská

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty