1080P HD Auto Dash Cam Predné a Zadné, 3.0 Palcový IPS Displej Jazdy Záznamník, G-Senzor, Detekcia Pohybu, Parkovanie Monitor

€37.74 €62.89

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

[1080P HD Dashcam] Inovované optickej Šošovky a Široký Uhol presne zachytáva každý detail je pre vás na ceste vpred je pod úplnú kontrolu, a to buď v krásnej prírodnej scenérii alebo akékoľvek neočakávané udalosti.

[Plynulej Slučky Nahrávanie] Videá, ktoré sú naliehavo zablokované v dôsledku kolízie, vibrácie,atď.bude zachovaný, zatiaľ čo osn-locked nedôležité videá budú prepísané podľa nasledujúcich videá záver k múčnikom pamäťová karta je plná.Takže video je možné nahrávať na dlhý čas (aj týždne), bez toho aby ste museli jasné pamäťovej karty často.

[Automaticky Prepis S Slučky Nahrávanie] dash cam automaticky prepisuje najstaršie videá s najnovšími ty.Videá môžu byť automaticky uloží a uložené lokálne na mikro SD pamäťovú kartu počas jazdy, ktorý zabezpečuje video dôkazy budú zachytené a bezpečne zaistené z prepis. ,Napájanie nahrávanie videa funkcie, ktoré môžete zaznamenať pri jazde.

[150° Široký Uhol Dash Cam] Pomlčka cam prichádza s 150° široké zorné pole Ultra-široký oblasti auto kamery znižuje slepé škvrny a zachytáva viac detailov.

[Mini a Jednoduchá Inštalácia] obrazovka je 3-palcový Auto Dash Cam môže byť dokonale skryté za zadné zrkadlo, bez rušivých ste, aby vaše cesty bezpečnejšie.A inštalácii a prevádzke, nie je potrebné sa obávať, aj pre prvý čas užívateľ.

Farba:Čierna

Materiál:plast

Veľkosť:8.61 x 1.40 x 5.00 cm

Obsah Balenia:

1 * Jazdy Autom Fotoaparát Záznamník

1 * Zadná Kamera

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty