Auto Rust Remover Sprej Hrdze Renovator Multifunkčné Profesionálne Bezpečné A Rýchle Koná Auto Odstraňovanie Hrdze Sprej Rozpúšťa Hrdzu

€7.23 €14.46

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Položka Objem - Netto Obsahom
  • Položka Hmotnosť - 36g
  • Druh Materiálu - Odstraňovač Hrdze
  • Položka Druh - Hrdza Konvertor, Rust Remover & Hrdze Prevencia
  • Špeciálne Funkcie - Čas použiteľnosti

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Naše antikorózneho vzorec procides nepretržitú ochranu, ktorá chráni vaše kolesá hľadá nové.Jednoducho sprej naše odstraňovač hrdze na povrchu auta a utrieť jemne handrou.Tento produkt je vhodný pre všetky morské vozidiel a môže ešte predĺžiť životnosť kovových zariadení.

Názov: odstraňovač hrdze

Čistý obsah: 30 ml/100 ml

Hmotnosť: 36 g/110g

Čas použiteľnosti: 3 roky

veľkosť produktu:

30ml: 4.3*1.26 palcový/11*3.2 cm

100ml:6.5*2,7 palca/16.5*7 cm

zoznam:

rust remover sprej pre autá*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Farba-Priateľské Vzorca: Jeho jemný, ale silný vzorec vyrobené z antikorózneho, jemné zloženie sľubuje obnovenie vášho auta lesk bez poškodenia laku povrchy.

2.Ďalšej Úrovni Odolnosť: zmyť špinu a kyslíka erózie a udržať svoje železné povrchy lesklé a odolné s našimi rust remover sprej.budete mať ideálny hrdze prevencia.

3.Jednoduché Použitie: Jednoducho nastriekajte odstraňovač hrdze na auto povrch a utrite ho jemne handrou.Č čistenie, brúsenie, brúsenie alebo potrebné.Vychutnajte si jednoduché a bezproblémové odstraňovanie hrdze procesu.

4.Multi-Použitie Hrdze Kvapiek: Zbaviť viacerých kovových povrchov z hrdze, vrátane železa, ocele, medi a hliníka s ľahkosťou.Perfektné riešenie pre všetky vaše priemysel, domácnosť.

5.Obnoviť Pôvodný Lesk: Obnoviť pôvodnú farbu a lesk s našimi rust remover sprej.Jeho silný vzorec, obnovuje kovové vybavenie, vzhľad a predlžuje jeho životnosť.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty