Husle Praxi Mute, Mäkké Opakovane Gumy, Kovu Praxi Tlmič Husle Tlmič Proti Roztrhnutiu Odolný Proti Opotrebeniu String Stlmiť Pre

€8.99 €22.46

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Hľadáte praktické a ľahko-to-použitie gumy husle stlmiť?Náš produkt je ideálny pre vás!S dostatočnom množstve, ktoré je vhodné pre rôzne typy husle, jeho dlhý čas vytvrdzovania zaručuje odolnosť.Rozlúčte sa s nepríjemné zvuky pri cvičení alebo vykonávanie!

Špecifikácia:

Názov Produktu: Husle Stlmiť Combo

Produkt Materiál: Guma + kov

Veľkosť produktu: 5.4*2.5*1.2 CM/2.13*0.98*0.47 V (cca.)

Hmotnosť výrobku: 30 G (cca.)

Balenie Zoznam:

2 * Husle Stlmenie

Poznámky:

Vzhľadom na svetelné efekty a uhly kamery, môže byť farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

Vzhľadom na ručné meranie, tam môže byť chyba vo veľkosti výrobku.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Vynikajúci Materiál: Vyrobené s kvalitného materiálu, tento husle stlmiť combo zaisťuje dobrú pružnosť a dlhý život.Gumené a kovové diely nemám ľahko zlomiť, zabezpečenie dlhodobé použitie a opakovateľnosť.

2.Prax Kdekoľvek: Maximalizovať svoje husle praxe s našimi stlmiť combo, ktoré obsahuje 2 odlišne tvarované vypne, ktoré poskytuje dostatočné množstvo pre zálohovanie alebo výmenu.Praktický dizajn umožňuje praxi voľne bez rušivých druhých pri zachovaní kvality zvuku.

3.Mierové Prax: Prax svoje husle kedykoľvek s našimi stlmiť combo, že znižuje objem účinne chrániť vaše susedia z hluku.S výkonným funkčný a praktický dizajn, vychutnať pokojné tréningov v noci bez rušivých ostatných.

4.Ochranné Clip-On: nie je na úkor kvality vášho husle.Klip na túto stlmiť combo jeho most pre bezproblémové a jemné stlmenie zvuku.Žiadne starosti záväzných alebo poškodenie, je to mäkké, bezpečné a jednoduché použitie.

5.Kompatibilné Dizajn: Upravte zvuk huslí v každej miestnosti alebo miesto konania.Naše stlmiť combo zameraná na 4/4, 3/4, 1/2 a 1/4 husle veľkosti, ideálny pre široko používané v praxi izby, spálne, obývacej izby, a všetky miesta, kde zvuk kontrolu je potrebné.Zvýšiť svoje hudobné praxe s ľahkosťou.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty