Vysoký Prúd Batérie Odpojte Prepínač 200 AMP Batérie Prepínač S Panel Pre Auto RV A Morských, 12-48V Hlavný vypínač

€16.88 €22.52

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Certifikácia - ŽIADNE

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

[Automobilov, Náhradné Batérie, Vypínače]Tento 200A batérie izolant switch poskytuje výpadku elektrickej energie do elektrického systému, s cieľom zabrániť vybíjaniu batérie.Naozaj batérie cut off vypínač ťažká je.

[Vysoký Prúd Spínača]Tento napájania odpojte prepínač hodnotené 200 Amper kontinuálne povinnosť, 1000 Ampérov občasné povinnosť.A master odpojte spínač sa používa na 12-48 VDC systémy izolovať/prerušiť a bezpečné elektrické rozvody.

[Batérie Cut Off Switch]batérie vypnite prepínač je vyrobené z ťažkých kovov, aby bolo odolné a bezpečné používanie.Je tiež vybavený modularitou - ON/OFF 2 pozície.Okrem toho,batérie zabiť swith eliminuje akékoľvek moc čerpať z batérie, keď vozidla,kamiónu alebo lode nie je v prevádzke.

[Široké Uplatnenie]master batérie odpojte prepínač je široko používaný pre ATV,nákladné automobily,námorné lode,Prívesy,návesy a elektrických zariadení'battery prepínač alebo iné auto, master, batéria, spínač.

materiál: kov

Farba ako je uvedené

Obsah Balenia:

1 x batéria prepínač

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty