2023 Nové S3 Handkey Eas Magnaetic Displej Háčik Detacher s3 kľúč pre bezpečnostné stop lock

€10.37 €13.64

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Použitie - všetky druhy supermarkete alebo oblečenie obchod
  • Farba - Čierna alebo biela
  • Číslo Modelu - JSK-03
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • G. W - 180 g
  • Smart home platform - Iné
  • je prispôsobené - Áno
  • Názov Značky - Elice
  • Kompatibilita Systému - Displej Háčik
  • Materiál - ABS+ magnet

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Názov položky:EAS handkey displej ramienko háčika iniciujúci Rozmer:11.7*2.3*1.2 cm Materiál:magnet,ABS Farba:čierna/biela Magnetická sila:>=5000gs Hmotnosť:60 g Použitie:supermarket/retail store/pohodlný obchod GW:0,3 kg Funkcia:jednoduché použitie,mini štýl,ekonomické.Použitie: handkey/ Magnetické Detacher je navrhnutý tak, aby odpojiť (uvoľnenie) ochrana Displeja hák/vešiak.

Funkcie:

* Ekonomické a pohodlné

* Mini štýl, jednoduché použitie

Poznamenať:

1.Máme čiernej a bielej farby pre váš voliteľný, pls zanechať správu, že to, čo je farebné, čo potrebujete, keď si uvedenie objednávku, inak budeme posielať náhodné.

2. RU priatelia , pls opustiť svoje meno ,v opačnom prípade vám nebude doručený balík Špecifikácia: Farba: Čierna Hmotnosť:60 g/pc Značky: JSK03 Ekonomické a pohodlné

Mini štýl, jednoduché použitie, Balenie Zoznam : 1pc 1. Všetky platby musia byť budúcich období

1. Nie sme zodpovední za nedoručila adresu.Vyhradzujeme právo účtovať prepravné opäť vrátený tovar vzhľadom na nesprávnu adresu.

2. Položky sú všeobecne dodávaný nasledujúci pracovný deň po vaša platba bola zúčtovaná (Sat. & Sun.vylúčené.)

3. *Objednávky zo Spojených Štátov budú odoslané prostredníctvom epacket.Zásielky, zvyčajne trvá 7-16 pracovné dni(sobota a nedeľa vylúčení),

* Iné countryies pomocou International Air mail balík, zvyčajne trvá 25-45 pracovných dní.ak potrebujete položku naliehavo, prosím, kontaktujte nás pre detail, pred nákupom.

1. 60-Dňová Záruka Vrátenia Peňazí.

2. Ak sa zobrazí položka, ktorá nepracuje správne, alebo sa vám to nepáči, pretože z akéhokoľvek dôvodu, Prosím, láskavo kontaktujte nás.máme 100% vrátenie peňazí/návrat politiky.

3. Pre všetky vrátené výrobky, kupujúci sa MUSÍ kontaktujte nás pre vrátenie adresu.

1. Tento produkt má Jeden Rok záruka.

2. Naša záruka nie je rozšírený na všetky výrobky, ktoré sú fyzicky poškodené, alebo že nie sú za normálnych prevádzkových podmienok v dôsledku nesprávneho používania alebo nesprávnej inštalácie na kupujúci/užívateľ je časť.

PROSÍM, zanechajte Pozitívna spätná Väzba a 5 Hviezdičkové Hodnotenie za nás, ak ste spokojní s našimi výrobkami a služby, a budeme robiť to isté pre vás !!! =)

VAŠA SPOKOJNOSŤ JE NAŠOU NAJVYŠŠOU PRIORITOU.Kontaktujte nás, ak máte akékoľvek otázky alebo požiadavky.O naše produkty alebo služby.Sme vždy radi pomôžu a stáť pri našich výrobkov.

Kontaktujte nás

1. odpovieme vám v priebehu 1 pracovného dňa. (nemusia zahŕňať sviatok)

2. Pracovná doba: pondelok až piatok

3. Ak sa nechcete dostať odpoveď do 1-2 pracovných dní.Prosím, pridajte si nás váš kontakt a e-mailovú nás opäť.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty