Kreatívne Zakrivené a Rohové Frézy Deka Pravítko,Akryl Šitie Zakrivený Roh Fréza Pravítko, Šitie Šablóny Patchwork Nástroj,2KS

€11.08 €14.77

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Materiál - Z Nehrdzavejúcej Ocele
  • Použitie - Cross-Stitch
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Druh - Pletacie Ihly

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Použitie tejto zakrivené rohu fréza vládca v niekoľkých veľkostiach na vytvorenie okrúhle rohy na vaše koberce.Použitie pre zaoblenie rohov na prestieranie, stolové prestieranie a deky.

Použite zakrivený roh fréza pravítko vytvoriť okrúhle rohy na všetky vaše výšivky projektov.Vyberte si oblúkoch s polomerom 2,5 cm - 1,2 cm; 5cm; alebo 7,6 cm.

Každá krivka má čierne 45 a 90 stupňov značenie.Alebo zakrivené hranice.

Vládca listov ľahko cez textílie, kým tlak je aplikovaný.Potom naše exkluzívne držiteľ udržiava tkaniny v mieste, zatiaľ čo vy rez, a eliminuje kĺzanie a nesprávne kusy!

Je dodávaný s plne ilustrovaný krok-za-krokom návod, alebo zoskenovať QR kód vytlačený na pravítku sledovať video ukážku.Jemné krivky v dvoch veľkostiach, ktoré sú ľahko bind - nie je potrebné sa zastaviť a obrátiť sa na každom rohu.

Materiál:akryl

farba:Transparentná

Obsah Balenia:

2 x Prešívanie Rezanie Šablóny

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty