Spätné Otáčanie Strane Stealth Zrkadlá Motocykel Zrkadlá Spätné Otáčanie Strane Stealth Zrkadlá Nastaviteľné Vietor Krídlo

€44.28

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Položka Šírka - 0.0inch
  • Položka Výška - 0.0inch
  • Položka Hmotnosť - 1.0kg
  • Položka Dĺžka - 0.0inch
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Popis:

Spätnom Otáčaní Strane Stealth Zrkadlá je možné otáčať o 360 ° a možno voľne upravovať hore a dole alebo vľavo a vpravo pre veľký pozorovací uhol.Motocykel Modifikované Spätné Zrkadlá sa skladajú z vysoko kvalitnej hliníkovej zliatiny a sklo, odolné vysokým teplotám, bez hrdze, a nie ľahko deformovať.To môže byť zrkadlo, alebo sa stanú aerodynamické krídlo, ktorý kombinuje estetiku, dizajn a importované aerodynamika, čo umožňuje jazdcov jasne pozorovať zadnej časti vozidla vo vysokých rýchlostiach.

Špecifikácia:

Produkt Materiál: zliatina hliníka a skla

Hmotnosť výrobku: 0,7 KG

Zrkadlo odkaz môže byť upravená

Vhodný pre väčšinu motocyklov športové auto zariadení

Zoznam Balíkov:

Motocykel Krídlo Spätné Zrkadlá*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.User-friendly: Riadidlá Bike Zrkadlo ponúka trvanlivé high-definition profesionálne kvalitné šošovky, ktoré vám poskytnú super-jasný pohľad, dáva vám jasný názor na to, čo je za vami, takže vaša cesta na koni bezpečnejšie.

2.Vhodné Použitie: Upravený Motocykel Krídlo Spätné Zrkadlá sú vhodné na inštaláciu alebo disassemble.By inštalácia váš Motocykel Spätné Zrkadlo s naše ponúkané kľúča a upevňovacia skrutka, môžete priniesť nový pohľad na váš motocykel.

3.Odolné a Anti-hrdza: 2 Ks Motocykel Spätné Zrkadlá sú vyrobené z odolného hliníka, zliatiny a skla.Sú trvanlivé, jasné, šok a odolné proti korózii, ideálny pre všetky poveternostné podmienky.

4.Špeciálny Dizajn: Motocykel Spätné Zrkadlo môže byť zrkadlo, alebo sa stanú aerodynamické krídlo, ktorý kombinuje estetiku, dizajn a importované aerodynamika, čo umožňuje jazdcov jasne pozorovať zadnej časti vozidla vo vysokých rýchlostiach.

5.360 Stupňov Nastaviteľné: Upravený Motocykel Krídlo Spätné Zrkadlá je možné nastaviť otáčanie v rozsahu 360 stupňov, a môže byť voľne upravené smerom nahor a nadol alebo doľava a doprava pre vynikajúci pozorovací uhol.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty