Čína 1KW 2KW 3KW 5KW Regulátor Pre Veterné Turbíny, Solárne PV Vysoká Účinnosť 48V 96V 220V Hybridný Regulátor Nabíjania S Výpisom Zaťaženie

€514.00 €535.42

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pracovná Teplota - -40 až+80℃
  • Displej - lcd
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Stupeň Ochrany - IP41
  • Číslo Modelu - MAX-I48-W2K -1
  • Maximálny Prúd - 60A
  • Menovité Napätie Batérie - 48V-240V
  • Aplikácia - Nabíjačka Radič, Vietor Radič, Regulátor Osvetlenia, Solárny Systém Dispečer, Solárne Pracovné Stanice
  • Je To Inteligentné Zariadenie - no

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Funkcie

1.Vietor generátor boost funkcia nabíjania.Duálne napájanie funkcie: Batérie + solárne napájanie.

2.LCD zobrazuje parametre, ako sú napätie a prúd z veternej, slnečnej a zaťaženia.

3.Vysoký výkon a stabilné čip kontroly.

4.Vnútorné doska regulátora je nastriekaný, aby sa zabránilo prachu, vlhkosti a statickej elektriny.

5.Super-inteligentný vietor/solar hybrid radič je nový typ špeciálnej vysoký výkon kontroly zariadení pre novú energiu aplikácia, ktorá je určená na základe ultra high performance radič.

6.Obsahuje mnoho rokov uplatňovania skúsenosti(ako je vodotesný, prachotesný, soľného roztoku, elektroinštalácie chyba, odolnosť proti vetru limit riadenie Veterných turbín, hospodárenie s energiou, atď.), to má urobiť, aby ultimate bez ohľadu na to, aplikované na kontrolu nabíjania alebo street light control.

7.S cieľom uspokojiť rôzne aplikácie, ovládač prijíma hierarchicky a modulovej štruktúry, všetky funkcie sa dajú dosiahnuť s rôznymi funkčnými dosky podľa aktuálnej aplikácie, a to je výhodné pre rýchle prispôsobenie a aplikácie.

Továreň

Z našej veterných turbín výrobné dielne.

Vážení Zákazníci,

Vaše pozitívne komentáre sú hybnou silou nášho neustáleho zlepšovania.Sme rešpekt a dôvera každého zákazníka poskytnúť vám kvalifikované produkty a služby.Ak ste spokojní s našimi výrobkami, prosím, dajte nám päť hviezdičiek pozitívnu spätnú väzbu.Ak máte akékoľvek otázky/problémy po obdržaní tovaru, kontaktujte nás prosím Ali správu hneď ako to bude možné, budeme sa snažiť vyriešiť to pozitívne pre vás naraz, až kým nebudete spokojní.Dochádzky záporná spätná väzba sa nebude riešiť prípadné problémy!Ďakujeme za vašu podporu.

PRIPOMIENKA

1.Regulátor by mal byť pripojený k batérii prvý, tak, že kontrolór zodpovedá napätie batérie a potom pripojené na generátor alebo veterných generátorov.Vezmite prosím na vedomie, že ak regulátor je pripojený k vietor generátor po prvé, bude to spôsobiť kontrolóra k vyhoreniu.

2.Cena, ktorú ste zaplatili za položku vylučuje akúkoľvek colné daň.Nebudeme rameno všetky povinnosti v cieľovej krajine.

3.Všetky informácie(produkty model Č.,výsledok testu,špecifikácia,vlastnosti,obrázky,ect), ktoré poskytujeme sú len pre referenčné, Podrobnosti pls odkazuje na reálne prodcut, inštrukcií, ktoré ste obdržali.Všetky dátach sú naše vnútorné laboratórne výsledky testu, a to môže byť malá discrepency na rôznych okolie, pls odkazuje na presný výsledok výrobkov po inštalácii.

Warranty&Return

1. Výrobok záručná lehota je do 1 roku od zakúpenia. (Škody spôsobené demontáž, manuálna škody, atď.nie je kryté zárukou.)

2. V prípade, ak kupujúci zistí, že tam je naozaj problém s produktom do siedmich dní od doručenia výrobku, kupujúci môže požiadať predávajúceho o návrat k nahliadnutiu.Ak výrobok je skutočne poškodený, budeme ju vymeniť za novú.Ak nie je vhodnou náhradou, vrátime vám peniaze.Doprava, manipulácia a náklady na poistenie sú nevratné.Ak sa zistí, že nie je problém s výrobku, vám bude produkt vrátený kupujúcemu na náklady kupujúceho.

3. Prosím, kontaktujte nás na žiadosť o vrátenie povolenia.Vaše meno, aukcie, číslo a dôvod pre vrátenie by mali byť zahrnuté v e-maile.

4. Po prevzatí tovaru, pls odstrániť pásku okolo krabice pri vybaľovaní, bez násilného poškodenia, aby sa zabránilo prípadnému poškodeniu tovaru.Odporúča sa, aby na vonkajšom obale najmenej 15 dní po obdržaní tovaru.Keď sa vrátenia tovaru, zabezpečiť integritu pôvodného obalu a tovaru.Ak existuje akýkoľvek dôvod, ktorý ovplyvňuje sekundárny predaj tovaru, vrátenie a výmena nemôžu byť akceptované.Všetky priznania a daňové náklady hradí kupujúci.

5. Po prevzatí tovaru, ak zistíte, že vonkajší obal je poškodený, obráťte sa na miestne doručovateľské okamžite na reklamáciu a nárok, a v rovnakom čase, nasnímajte fotografiu alebo video ako dôkaz a informovať predávajúceho.Ak kupujúci nesplní vyššie uvedené operácie, potom ak je tovar poškodený, alebo stratený z dôvodu kuriér dôvodov, kupujúci bude niesť zodpovednosť.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty