Výfukové Potrubie Kryt Chránič Výfukového Potrubia Kryt Tepla Kryt ABS Motocykel Výfukového Potrubia Chránič Pre Click150/125

€5.67 €14.18

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Dať vaše auto elegantný a elegantný vzhľad s týmto výfukového potrubia kryt protector.Je vyrobený z veľkej ABS, že nie je ľahké hrdze alebo slabnúť za akýchkoľvek poveternostných podmienok.Budete potrebovať kľúč pre tento kryt na vaše výfukového potrubia.To vyhovuje väčšine modelov áut a veľkostí.

Vlastnosti:

Materiál: ABS

Názov: Výfukové Potrubie Dekoratívny Kryt

Položka Č.: 3485 /3485-1

Farba: čierna carbon fiber

Štýl klasifikácia: Motocykel výfukového potrubia kryt

Balenie zoznam:

1*výfukové potrubie cove.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Veľkú Odolnosť: motocykel výfukového potrubia kryt má silné vysoko tepelne odolné materiály, ktoré môžu zvládnuť akúkoľvek situáciu a odolná konštrukcia, ktorá nebude hrdze alebo slabnúť v priebehu času.

2.Jednoduchá Inštalácia: inštalácia môžete inštalovať výfukového potrubia tepelný štít kryt ľahko a rýchlo s kľúča, bez potreby komplikovaných nástrojov a postupov, je veľmi vhodné na dokončenie inštalácie. .

3.Ochranné a Izolované Pokrytie: Tento produkt je výfukové potrubie kryt chránič, ktorý udržuje polovici rúry svojho motocykla výfukových bezpečné z prachu.Pretože poskytuje dobrú izoláciu, zabraňuje tiež popáleniny alebo poškodenie z tepla.Kryt chráni potrubia a vás.

4.Dokonale Zapadajú: Výfukové potrubie pokrytie hodí click150/125 motocykle a môže zápas požadované výfukového potrubia bez úpravy potrebné.Je jednoduchý na inštaláciu a upraviť podľa vlastných predstáv.

5.Farebné a Elegantné: Tento motocykel výfukového potrubia kryt dodáva štýl a elegancia pre váš motocykel.Má svetlé farby, ktoré robí vaše výfukového potrubia lesk a zaujme.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty