Horský Bicykel Pedále S 3 Tesnenie Ložiska Horský Bicykel Pedále Mtb Pedále Bicykla Ploché Hliníkové Pedále 3 Utesnené Ložiská

€27.92 €69.78

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Materiál - Hliník/Zliatiny
  • Pedál Zariadenia Category - Ložisko
  • Použitie - Horské Bicykle
  • Pedál Category - Ultralight Pedál
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Druh - Ultralight Pedál

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Zvýšiť vaše šliapať skúsenosti s našimi 3 ložiska pedále!Jemne leštené a svetlé, duté-vyrezávané dizajn ponúka tri ložisko konfigurácia a viaceré anti-slip nohy pre osobné použitie.

Špecifikácia:

Názov produktu: 3 Ložiska Pedále

Rám materiál: hliníková zliatina

Konfigurácia: 3 ložiská

Hmotnosť výrobku: 482g/pár

Hriadeľ základný materiál: chróm molybdén ocele

Veľkosť produktu: o 12.6x11x2.4cm/4.96x4.33x0.94 cm

Rozsah použitia: horské bicykle, skladacie bicykle, cestné bicykle, bicykle, power-assisted bicykle, atď.

Druh tipy:

1. Dôvodov, ako napríklad monitorovať teplotu farieb, fotoaparát, okolitého svetla, a fotografovanie schopnosti, môže byť mierne farebné rozdiely v obrázkoch niektorých výrobkov.Farba je predmetom skutočného produktu!

2. Prosím, nechajte mierne veľkosť rozdiely vzhľadom na rôzne manuálne merania.

Balenie zoznam:

3 Ložiska Pedále*1 pai

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Jazda na bicykli Dizajn: Dosiahnuť efektívne a hladké na koni s našou 3 ložiska pedále' duté-vyrezávané dizajn.Ľahký a vhodný pre všetky bicykle, znižujú záťaž na koni a zároveň zlepšiť rýchlosť a efektívnosť.Rozlúčiť sa namáhavá jazda na bicykli a pozdvihnúť vašu hru teraz.

2.Vysoko-kvalitný Materiál: Skúsenosti žiadne poškodenie alebo hrdze s týmito presnosť obrábania a tvarované, pedále sú vyrobené z vysoko kvalitnej hliníkovej zliatiny.Ich jemne leštený a lesklý vzhľad, dodáva elegantný povrch na bicykli.Jednoduchá inštalácia zabezpečuje spoľahlivé, odolné použiť pre všetky vaše cyklistické potreby.

3.Výnimočné Pedál Výkon: Zabezpečiť hladký rotácia, tieto pedále ponúkajú výnimočnú odolnosť s tromi utesnenie ložísk a vysokej pevnosti chróm-molybdén ocele hriadeľ core.Tri ložisko konfigurácia chráni proti prachu a vlhkosti narušenia, predlžuje životnosť pedále.

4.Anti-Slip Dizajn: 3 ložiska pedále majú viaceré anti-slip nohy na povrchy na zvýšenie trenia s podrážky a zabrániť nohy z pošmyknutia.To zvyšuje bezpečnosť počas jazdy a komfort.

5.Všestranný a Trvanlivé Pedále: Maximalizovať svoj cyklistika potenciál s týmito univerzálne a trvanlivé pedále.Tieto 3 ložiska pedále zaručujú výnimočnú výkonnosť, čo je ideálne pre horské bicykle, cestný bicykel, alebo BMX.Prekvapte svoju rodinu, kolegov a priateľov, s premyslené dar, ktorý zvyšuje ich jazdu.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty