Maloobchod Silikónové Formy na Mydlo 3D Dospelých Formy Cake Decoration Čokoládou Živice Omietky Sviečka Sexy Mužský Penis Mužských Orgánov Ružová

€14.06 €18.51

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Typ Veľkoobchod - Áno(>50 Ks)
  • Súbor Typ - Áno

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Maloobchod Silikónové Formy na Mydlo 3D Dospelých Formy Cake Decoration Čokoládou Živice Omietky Sviečka Sexy Mužský Penis Mužských Orgánov Ružová Vysoko kvalitné silikónové, bezpečnosť, vysoko Flexibilné, Super ľahko de-plesní.zbrusu nový a v dobrom stave.

Prosím, nepoužívajte silné žieravé, lepidlo, ktoré bude dôjsť ku skráteniu životnosti dráha, a dokonca viesť k neúspechu na demould a poškodenie formy.

To môže udržať tvar pre mnoho rokov, preč z ohňa, plynový sporák a nôž.Menovitá teplota: -40 C do +230 Celzia

Doprajte každý technický detail kruto, starostlivo vybrať a prispôsobiť surovín, obstál v skúške času.Zameranie na dizajn a kvalitu zlepšiť svoje skúsenosti.

Štýlový dizajn, je vyrobená z vysoko-kvalitných materiálov.Dizajnérsky tím sa snažil a testované každý materiál.Jednoduchý štýl vyzerá plný dizajn.Zameranie na dizajn.

Váha: 0.39 kg

Kategória Produktov: Plesne

Tvar: Nepravidelný tvar

Použitie: ručné, urob si sám

farba:Ružová

materiál:Silica gel

veľkosť:15x9x6cm

Obsah Balenia:

1x plesní

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty