Auto Lepidlo Odstraňovač Sticky Vložiť Cleaner Spray Štítok Odstraňovač Čistiace Prostriedky Car Glass Cleaner Nálepky Remover Pre Vozidlá

€4.80 €8.00

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Položka Objem - Okrem gumy

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Tento odstraňovač lepidla pre autá prináša viac pohodlia vášho života.Môže byť použitý s dôverou a odstraňuje lepidlo rýchlo, ušetríte čas a námahu.Ideálny pre auto a domáce použitie, tento produkt je-musia mať.

Špecifikácia:

Názov Produktu: Odstraňovač Lepidla

Stav: Kvapalina

Netto obsahom: 120ml

Rozsah použitia: podlahové materiály, farby, materiály, kovové materiály, mramor materiály, sklo materiály

Ktoré sa vzťahujú na: autá, nábytok, dekorácie, konštrukcia

Balenie Zoznam:

1x Lepidlo Remover pre Autá

Poznámka:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

Vzhľadom na rôzne manuálne merania, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Odstránenie Zaschnutých Lepidlo: Naše Auto Odstraňovač Lepidla musíte mať multi-funkčné riešenie, ktoré rieši problém zvyšky lepidla na rôzne povrchy.Jeho všestranný účely prinášajú viac pohodlia pre váš život, takže je jednoduchšie odstrániť lepidlo na podlahy, kovu, mramoru, alebo sklo.

2.Bezpečné a Mierne: Toto auto lepidlo odstraňovač obsahuje jemné zloženie, ktoré nenarušovali povrchov objektov, takže môžete použiť to s istotou.Nemá žiadne škodlivé látky a znižuje eróziu.

3.Neuveriteľné Čistenie: zbaviť tvrdohlavý lepidlo ľavej bez námahy s naše auto odstraňovač lepidla.Je účinný pri odstraňovaní lepidlo rýchlo a hlboko, bez poškodenia laku.Obnoviť lesk na aute a aby to vyzeralo úplne nové.

4.Jednoduché Použitie: Toto auto lepidlo remover odstraňuje problémy lepidla čistenie.Jednoducho nastriekajte a utrite ľahko odstrániť akékoľvek lepidlo doľava, čím ušetríte čas a námahu.S jeho ľahký-k-použitie vzorca, môžete sa rozlúčiť s chaotický a zaschnutých škvŕn v žiadnom okamihu.

5.Vo všeobecnosti Používa: Vychutnajte si jednoduché odstránenie lepidla s týmto univerzálne a prenosné auto odstraňovač lepidla.Spĺňa všetky vaše potreby v každej situácii, a je vhodný pre auto a domáce použitie.Zbaviť tvrdohlavý ľavej kedykoľvek a kdekoľvek.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty