Grip Sprej Pre Futbalové Rukavice 30ml Futbalové Rukavice Grip Posilnenie Futbal Príslušenstvo Rukoväť Sprej Pre Extra Uchopenie Lepšie Uchopenie

€5.14 €10.30

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Rovnako účinné v mierne vlhkom alebo suchom prostredí, tento sprej poskytuje bezkonkurenčnú pevné uchytenie pre všetkých športovcov.Ľahké a jednoduché použitie, pozdvihnúť vašu hru s rozprašovačom!

Špecifikácia:

Kapacita: 30 ml

Vlastnosti: Hlboké čistenie, zvýšená lepivosť

Balenie Zoznam:

1 Fľaša* Sticky Sprej pre Futbalové Rukavice

Upozornenie:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

Vzhľadom na rôzne manuálne merania, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Bezpečné a Účinné: Náš brankár rukavice sprej je vyrobené z čisto prírodných ingrediencií, ktoré sú mierne a jemné k vašej mladých brankárske rukavice.To nebude poškodenie alebo discolor textílie, a to bude držať vaše rukavice dobre udržiavané a bez zápachu.

2.Efektívne Zvýšiť Výkon: Brankár Rukavice Sprej poskytuje spoľahlivú priľnavosť v náročných podmienkach.Jej efektívna formula môže zvýšiť svoj výkon a poskytne vám okraj na futbalové ihrisko, či použiť pred alebo počas hry.

3.Bezkonkurenčný Výkon: Náš brankár rukavice sprej má unikátny vzorec, ktorý posilňuje puto medzi rukavice a vašich rukách, umožňuje pohodlné a bezpečné nosenie všetky hry dlho.Sprej tiež pomáha predĺžiť životnosť rukavice na pridanú hodnotu.

4.Zvýšenie Dôvery: Jednoducho nastriekajte a utrite zažiť lepšiu manipuláciu a kontrolu nad loptou.Tento ľahký-k-používať vzorec je jednoduchý zlepšiť vaše grip a dominujú na poli.

5.Vhodné na Darček: Brankár Rukavice Sprej je fantastický darček pre všetky brankár, ktorý chce, aby ich rukavice ak chcete získať viac rukoväť pre väčšiu výkonnosť počas hry, či už ste spolužiak, člen rodiny alebo priateľ.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty