DIY Gitara Súprava Drevených Deti Drumbľa Hračka Ukulele Gitara Stavať Auta DIY Klasického Nástroja Drumbľa Hudobné Hračky Pre Deti, Študenti

€9.41 €18.82

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Materiál Telesa - JAVOR
  • Zadné A Bočné Materiál - JAVOR
  • Hmatníkom Materiál - JAVOR
  • Vhodné pre - Domov-vzdelávanie
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Pri pohľade na vybudovanie vlastnej drumbľa?Naše súprava obsahuje všetko, čo potrebujete ľahko zostaviť krásne drevené drumbľa s miernym tlakom.Užite si čaro hudby, kedykoľvek a kdekoľvek tým, že ju vo vašej domácnosti alebo kancelárii.

Špecifikácia:

Názov: DIY Drumbľa Auta

Produkt materiál: drevo

Hmotnosť výrobku: 200 gramov

Veľkosť produktu: o 29x9x4cm/11.42x3.54x1.57 cm

Balenie Zoznam:

1 x DIY Drumbľa Auta

Poznámka:

1. Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť od farby na obrázku.Vďaka!

2. Vzhľadom na ručné meranie, meranie odchýlky o 1-3 cm je povolené.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Stavať Váš Hudobný Sen: Prichádza s skrutkovač a vybrať, tento DIY drumbľa stavebnica umožňuje zostaviť kvalitné drevené drumbľa a užite si spokojnosti robiť vlastnú hudbu.Zostaviť sami pre hands-na zábavu a pocit úspechu.

2.Silný a Odolný: Remeslá ohromujúci drumbľa s našimi DIY auta.Drevené telo má krásny dizajn a pohodlné tvar uľahčuje manipuláciu.Maľovať s živšie farby pre vynikajúce jedinečný vzhľad.

3.Vytvoriť Jedinečné Tóny: Naše DIY Drumbľa Kit poskytuje Tonálne Spektrum.Vytvárať rôznorodé tóny podľa brnka reťazce s rôznymi sily a klavír dĺžky.Vibrácie produkujú krásnej hudby s miernym tlakom.

4.Prenosné a Zábava: Tento DIY drumbľa kit vám umožní vytvoriť svoj vlastný nástroj a vychutnať čaro hudby, kedykoľvek a kdekoľvek.S správnu veľkosť 29x9x4CM, je ideálny pre dospelých a deti a ľahko sa prenáša.Hrať melódie vonku.

5.Pridať Umelecký Nádych: vytvoriť svoj vlastný drumbľa s týmto DIY kit, ktorý obsahuje všetko, čo potrebujete urobiť nádherné remeselné.Pridať umelecký nádych vašej hudby a miesto jedinečný nástroj vo vašej domácnosti alebo firmy, ako krásna ozdoba.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty