8Pcs Zníženie Hluku Silikónové Kolieska ochranný Kryt Vodotesný Ťažkých Tiché Koliesko, Rukáv Nárazov Wearproof

€3.01 €4.56

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Druh - Koliesko
  • Materiál - Gumené
  • Číslo Modelu - ZABA2A59
  • CN - Zhejiang
  • Miesto Pôvodu - Čína (Pevninská Časť))

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Typ:Batožiny Koliesko Topánky

Meterial: Silikón

Farba: Čierna, Modrá, Ružová, Oranžová, Šedá, Fialová, Žltá

Veľkosť: 6*1,2 cm(2.36*0.47 v)

Balenie Obsahuje: 8pcs Kolesa ochranný Kryt [NÁDHERNÉ REMESELNÉ]Naše silikónové obaly s jedinečným vlna vzor dizajn nie je len zníženie hluku, ale aj poskytnúť viac šťastnú cestu.Pozdvihnúť vašu batožinu s našimi kolesami kryt je jemná a vynikajúce spracovanie.Zažite výnimočné funkcie a trvanlivosti, spolu s jeho ohromujúci verziu, vďaka dobrému remeslu.

[CHRÁNIŤ VAŠE KOLESÁ]Brániť svoju batožinu kolesách proti poškriabaniu, opotrebenia a poškodenia s našimi batožiny kryty kolies.Tieto pevné kryty sú vyrobené s materiálmi a ochranu vašej batožiny je najzraniteľnejšie zložky z opotrebenia a poškodenia, zabezpečenie vašej batožiny vyzerá skvele na každý výlet.

[RAD ŠTÝLOVÝCH FARBÁCH]Zvýšenie vašej cesty štýl s našimi batožiny kryty kolies.Urobiť vyhlásenie, zároveň chráni vaše batožiny, kryty sú dostupné v rôznych štýlových farbách vrátane modrá, oranžová, sivá a čierna, ideálny pre vyjadriť svoju osobnosť a chytanie oku ostatných cestujúcich.

[ZNÍŽIŤ HLUK]Kryt batožiny kolesá s našimi mäkké a pružné, jedlo-silikónu kryt, predstavovať jedinečné vlny vzor návrh na zníženie hluku, pre pokojné a tiché cestovanie skúsenosti.Ale aj vám umožní vyjadriť vašu jedinečnú osobnosť cestách.

[ĽAHKÁ INŠTALÁCIA]stačí dať produktu cez kolesá ho používať, má určitý stupeň flexibility.Môžete mať kryty bezpečne na mieste v priebehu niekoľkých sekúnd.Viac obáv o poškodenie batožiny kolesá - naše zahŕňa poskytnúť rýchlu a účinnú ochranu.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty