16 V 1 Testovanie Vody Zostavy Pre Pitnú Vodu - Home Vody Test Kit,Kvality Vody Meracie Súpravy

€8.43 €10.96

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Názov Značky - FGHGF

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

[EPA ÚROVEŇ DETEKCIE] vody testovací prúžok je navrhnuté a vyrobené s ohľadom na EPA normy.Každý z našich testy môžu odhaliť znečisťujúcich látok na EPA úrovni.

[16-v-1 kvalita vody test kit] kvalita vody testovací prúžok je vybavená 16 hlavných funkcií, vrátane PH, tvrdosť, olovo, železo, meď, ortuť, celková alkalita, dusitan, dusičnany, bróm, voľný chlór, celkový chlór, fluór, chróm/chróm, uhličitan vápenatý, cyanuric kyseliny, ktoré pokrývajú základné faktory ovplyvňujúce kvalitu bazény, horúce kúpele alebo v pitnej vode.

[Presné a vedecké kvality vody testovací prúžok] bol spáchaný v oblasti testovania a merania pre mnoho rokov, a prijala najspoľahlivejšie testovací prúžok na naše produkty na zabezpečenie presnosti testovanie kvality vody.Kvalita vody meranie súprava sa používa vo vedeckej výchove.

[Uložiť svoje peniaze] - bazén testovací prúžok obsahuje 100 testovacie prúžky na 100 testov.Ak ste test dvakrát týždenne, test bude trvať 6 mesiacov.Pretože jeho pohodlné ovládanie, je tiež šetrí čas.

[Uložiť svoje peniaze] - bazén testovací prúžok obsahuje 50 testovacie prúžky na 50 testov.Ak ste test dvakrát týždenne, test bude trvať 6 mesiacov.Pretože jeho pohodlné ovládanie, je tiež šetrí čas.

[Široko používané vody test kit] 16-v-1 vody testovací prúžok môžu byť aplikované na širokú škálu vodných detekcie, ako sú pitná voda, strava, bazén, vírivka, kúpeľné centrum, nádrž, akvárium, priemyselných odpadových vôd, atď.

Materiál: papier

Farba: ako je znázornené

Obsah Balenia:

100 x testovacie prúžky

1 x skúmavky

1 x kvapkadla

/

50 x testovacie prúžky

1 x skúmavky

1 x kvapkadla

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty