CZ.INŠPIROVAŤ 6 Pack Gitara Patch Káble 6.35 mm Rozhrania Single/Dual Channel DI Prepínač Pravý Uhol Palacinka Typ Konektorov

€9.36 €14.14

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Funkcie:

【6.35 MM Rozhranie] vyzýva: gitara patch káble funkcie 6.35 MM rozhranie, takže je kompatibilný so širokou škálou hudobných nástrojov a zvukových zariadení.Či už sa pripájate váš gitaru zosilňovač alebo klávesnice na miešanie konzoly, tento kábel sa vás týka.

【Single/Dual Channel] vyzýva: Gitara efekt patch káble so schopnosťou podporovať jedno aj dual channel audio, tento kábel ponúka univerzálnosť v použití.To vám umožňuje vybrať režim, ktorý najlepšie vyhovuje vašim potrebám, vám poskytne flexibilitu prispôsobiť na rôzne výkonnosť alebo na nahrávanie rôznych situácií.

【Zabudovaným DI Prepínač & Redukcia Šumu] vyzýva: gitara kábel sa dodáva so zabudovaným DI prepínač umožňuje jednoducho nastaviť úroveň signálu, mate vášho zariadenia.Okrem toho, to predstavuje inteligentné redukcia šumu technológia, ktorá pomáha eliminovať nežiaduci hluk a rušenie, zabezpečenie čistý, jasný zvuk.

【Kvalitu zvuku] vyzýva: Gitara patch káble vyrobené s Japonských materiálov, tento kábel prináša horúčka-stupeň kvality zvuku.Je ideálny pre veľké vystúpenia a nahrávania, ponúka bohaté, detailný zvuk, ktorý nadchne aj tých najnáročnejších poslucháčov.

【High-Kvalitný Materiál] vyzýva: Táto gitara účinok kábel je vyrobený z premium z hliníkovej zliatiny, zabezpečuje jeho odolnosť a dlhú životnosť.Je navrhnutý tak, aby vydržali úskalia pravidelné používanie, takže je voľba pre profesionálnych hudobníkov a fanúšikov.

Špecifikácie:

Značka: CZ.INŠPIROVAŤ

Farba: Čierna

Množstvo: 6 balíčkov

Materiál: Hliníková zliatina

Linka dĺžka: 20 cm/7.8 palec

Rozhranie: 6.35 mm

Kanál: Single/Dual

Balenie Zoznam:

6 x Gitara Patch Káble

Všetky recenzie

Príbuzné produkty