Nálepku Odstraňovač Sprej Nálepky Zdvihákov Stain Remover Priľnavý Čistič Účinné A Prenosné Priľnavý Čistič Pre Pracovný Priestor Domov

€5.90 €11.81

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Externé Testovanie Certifikácia - CCC
  • Položka Hmotnosť - 150g
  • Položka Objem - 100ml
  • Špeciálne Funkcie - Univerzálny Prenosný Účinný Odstraňovač Lepidla Kvapaliny
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu - Odstraňovač Lepidla

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Odrážky:

1. Rýchle Lepidlo Odstránenie: S týmto lepidlo odstraňovač sprej, môžete rozpustiť lepidlo rýchlo a jednoducho, bez poškriabaniu alebo poškodeniu povrchu.Len sprej, čakať, a lúpať nálepky bez námahy.

2. Č Povrchy Škody : na Rozdiel od iných drsných zložky, tento odstraňovač lepidla obsahuje jemné zloženie, ktoré budú k poškodeniu povrchu alebo farby produktu.To vám pomôže zachovať pôvodný vzhľad a lesk vašich položiek s ľahkosťou.

3. Praktická Funkcia: Tento odstraňovač lepidla sprej môžete ľahko odstrániť nepoddajné nálepky zo skla, kovu a iných materiálov bez ich poškodeniu.Je jemný na pokožku a nedráždi dýchacie cesty.Prijíma šetrný k životnému prostrediu a bezpečné vzorec, ktorý je vhodný pre rôzne aplikácie.

4. Široký Rozsah použitia: Tento odstraňovač lepidla sprej môžete ľahko odstrániť lepkavé zvyšky z reklamy, Jarný Festival couplets, a iné samolepky z domu, nábytok, vozidlá, a iné povrchy.To je široko používaný a účinný pre rôzne materiály.

5. Mať Ju Kdekoľvek: Tento malý a prenosný nálepky odstraňovač sprej nebude zaberajú priestor v taške alebo v aute, a je to pohodlné držať v ruke, ako si spreja všetky nežiaduce lepidiel.

Popis:

Odstraňovač lepidla - Rozpustiť lepidlo rýchlo a ľahko s týmto silným sprej.Č povrchy škody, žiadne rezíduá, žiadna hádka.Ideálny pre label odstraňovač a platné pre vozidlá, nábytok, sklo, a ďalšie.Kompaktné a prenosné, vziať kamkoľvek potrebujete.

Špecifikácia:

1. Názov produktu: Odstraňovač Lepidla

2. Kapacita: 100 ml

Balenie Zoznam:

Odstraňovač Lepidla * 1

Poznámka:

1. Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

2. V dôsledku rozdielov v ručné meranie, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty