30 M Ocele Potiahnuté PVC Flexibilné oceľové Laná Mäkké Kábel Transparentné Nehrdzavejúcej Ocele oblečenie riadku Priemer 2 mm Súprava

€22.68 €30.64

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

30 M Ocele Potiahnuté PVC Flexibilné oceľové Laná Mäkké Kábel Transparentné Nehrdzavejúcej Ocele oblečenie riadku Priemer 2 mm Súprava

Vysoká kvalita materiál: Vyrobené z nerezovej ocele, ponúka VEĽKÚ odolnosť voči korózii a hrdzi; kliešte slučky rukáv sú vyrobené z hliníka, pevný a robustný, poskytuje dlhšiu životnosť.

Praktický dizajn : Každá časť je pripojený vlákno, veľmi jednoduché na inštaláciu a odstránenie.PVC povlakom izolované káble s hladkým povrchom zabrániť kábel z hrdzaveniu, čo je trvalé a bezpečnejšie.

Jednoduchá inštalácia: spojenie medzi dreva skrutku a tensioner je nastaviteľná.Naše drôtené lano prichádza s cievky, čo je veľmi výhodné pre nasadenie drôtených lán a to nie je ľahké byť ohnuté.

Kvetinový košík skrutky môžu pevne lano a zabrániť tovaru patriaceho do stredu sektore účinne.

Použitie: Vhodné na vonkajšie stan lano aplikácie, vonkajšie závesné svietidlá, most kábel rampa, globálne osvetlenie, oblečenie riadku, zobrazenie obrazu.

Farba: Ako Je Znázornené

Materiál: nehrdzavejúca oceľ

Obsah Balenia:

1 x 30 M 2 MM potiahnuté plastovou drôt, z nehrdzavejúcej ocele

5 x kvetinové koše skrutka

10 x M3 pazúr nechtov

10 x M5 rozšírenie skrutka

10 x golier

20 x Noose

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty