Trailer Hitch Zámky Hitch Spojka Jazyk Spojka Zámok Povrch Ťahanie Závesu Prijímač Zámok Proti Krádeži Zliatiny Zinku Spojka Zámok

€8.83 €17.68

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Odrážky:

1.Vynikajúce Prevedenie: Tento trailer zámok dopĺňa váš kamión a náves s jeho vynikajúce spracovanie a elegantný dizajn.To je potiahnutá matný čierny povlak, ktorý odoláva korózii a korozívna.

2.Jednoduchá Inštalácia: Tým, že sa vyžaduje len 5-7 tlačidlo sa zmení na odomknutie a predstavovať jednoduchú inštaláciu, náš Trailer Zámok vám bezproblémové zabezpečenie pre svoje prívesu.Žiadne komplikované kroky potrebné.

3.Slúžia na Dlhú Dobu: Náš Trailer Lock, vyrobené z trvanlivého, hrdza-dôkaz zliatiny zinku, poskytuje bezkonkurenčnú ochranu proti krádeži a poškodeniu.Je to opakovane a ľahko nainštalovať, zaručenie vašej trailer bezpečnosti a bezpečnosti.

4.Vhodné na Prevádzku: Prispôsobiť tento Trailer Zámok na akékoľvek západku-typ konektora bez námahy, zabezpečiť univerzálny kompatibilita pre bezproblémové použitie s akýmkoľvek návesom.Užite si jednoduchú a spoľahlivú ochranu pred krádežou.

5.Praktický a Prenosný: Meranie 13x9x3 cm a vážiaci iba 0.16 kg, je ľahko prenosný a zaberá minimálny priestor.Nosiť so sebou vonku alebo ho uložiť do vášho vozidla alebo toolbox pre maximálne pohodlie.

Popis

Chrániť vaše prípojného vozidla pred krádežou s Prívesom Hitch Spojka Zámok.Vyrobené z vysokopevnostnej zliatiny zinku, poskytuje vynikajúce spracovanie a jednoduchú inštaláciu.

Špecifikácia:

Názov: Trailer Zámok

Jednotný súbor hmotnosť: 0.16 kg

Veľkosť produktu: (cca.)13*9*3 cm/5.12*3.54*1.18 palcov

Balenie Zoznam:

1* Trailer Zámok

Druh tipy:

1. Dôvodov, ako napríklad monitorovať teplotu farieb, fotoaparát, okolitého svetla, a fotografovanie schopnosti, môže byť mierne farebné rozdiely v obrázkoch niektorých výrobkov.Farba je predmetom skutočného produktu!

2. Prosím, nechajte mierne veľkosť rozdiely vzhľadom na rôzne manuálne merania.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty