Elektrické Vzduchu Chladiaci Ventilátor Ľahký Mini Klip Ventilátor 900mah Nabíjateľná Leafless Ventilátor 3 Rýchlosti Prenosné Visí Pás Ventilátor

€8.61 €17.24

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Položka Druh - Vykurovanie & Fanúšikov
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Názov Značky - LJHDFY

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Funkcie:

OOTDTY

Zostať v pohode a pohodlné s našou mini klip fanúšikov!Jeho leafless konštrukcia zaisťuje bezpečnosť pri jej tri nastaviteľné rýchlosti ponúkajú vetry.Ideálne pre outdoorové aktivity, ako je táborenie a rybolovu.

Naše pásu a krku ventilátor je z odolného plastu a môže sa pochváliť 900mAh kapacita batérie, čo umožňuje rozšíriť použitie.Jeho kompaktné rozmery ho robí ľahko prepravovať a skladovať, zatiaľ čo jeho nabíjanie pomocou pripojenia USB funkcia poskytuje pohodlie.

Tento elektrický vzduchu chladiaci ventilátor je ideálny pre každého, kto hľadá teplo aj počas horúcich letných dní.Jeho malé rozmery a ľahká konštrukcia.

Či ste v preplnenom koncert, alebo si deň na naše mini klip ventilátor je perfektný doplnok pre pobyt cool tepla.Jednoducho si pripnite si ju na pása alebo krku a enjoyinstant úľavu od horúceho .

Hľadáte praktické a pritom štýlové spôsob, ako zostať v pohode, toto leto?Pozrite sa žiadny ďalší ako naše mini klip fanúšikov!S jeho viaceré farebné možnosť, je to ideálny doplnok pre každého, kto sa chce tepla vo veľkom štýle.

Špecifikácie:

Materiál: Plast

Batéria: 900mAh(Vstavaný)

Výkon: 2.1 W

Farba: Zelená/Ružová/Biela

Balenie Obsahuje:

1x Mini Klip Ventilátor

Poznámka:

Prosím, dovoľte 1-2cm chyby spôsobené ručné meranie, uistite sa, že vám to nevadí, než ste objednávku.

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty