2M Automobilový Okruh Tester Napájací Obvod Sonda Auta Čierneho Plastu Automobilov, Dodávok, 12/24V Diagnostický Nástroj, Komponentu

€35.67 €47.57

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Automobilový okruh systém tester podporuje napätie test, odolnosť test diód, test, skratu, ochrana, komponentu aktivácia a iné funkcie s vysokým praktickosť.

Vybavený TFT farebný displej, vysoký jasné ikony a veľké písmo, jednoduché zobrazenie.Vysoká citlivosť sondy vám pomôže dosiahnuť na ťažko prístupných oblastí ručne ľahšie.

Vnútorne posilnená vstup ochrana proti chodu polarity, cez-napätie, ochrana, ochrana proti slabým test chuck kontakt, atď.pre bezpečnejšie použitie.

Podpora viacerých jazykov, anglický, nemecký, francúzsky, španielsky, taliansky, portugalsky a rusky, si môžete vybrať podľa vašich potrieb.

Jednoduché a prehľadné ovládanie, kompatibilné s 12-24V vozidlo, vhodné pre auto mechaniky, rovnako ako doma vozidiel údržba a oprava.

To je vysoko-kvalitné a efektívne automobilový okruh diagnostických/testovanie/analytický nástroj s meranie presné, jednoduché ovládanie a univerzálne použitie pre 12.0 V a 24.0 V. Výkonné funkcie, podporuje napätie test, test odolnosti, ochrana proti preťaženiu, skratu, ochrana, súčasť aktivácie, atď.Vybavený TFT farebný displej s prehľadným displejom a multi-jazykové možnosti, je ideálny pre auto a údržby.

Displej:TFT Farebný Displej(160x128)

Vstupné Napätie:12.0 V alebo 24.0 V

Jednosmerný Prúd Napätie Rozsah:0-65V

Odpor Rozsah:0-200Kohm

Menovitý Prúd:1-10Amp

Pracovná Teplota:0-60℃(32-140℉)

Teplota Skladovania:-40-70℃(-40-185℉)

Rozšírenie Dĺžka Kábla:2 M

Farba:Čierna

Materiál:Plast

Veľkosť:165x40x27mm/6.5x1.6 x 1.1.v

Obsah Balenia:

1 * Automobilový Okruh Tester Auta

1 * Predlžovací Kábel

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty