4/8Pcs Silikónové Batožiny Kryty Kolies Absorbovať Šok Odolné Kolieska Ochranný Kryt, Off-road Štýl Anti-Wear

€1.85 €3.10

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • CN - Zhejiang
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Materiál - Gumené

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Typ:Batožiny Koliesko Topánky

Farba: Čierna,Modrá,Oranžová,Šedá,Fialová,Žltá

Materiál: Silikón

Veľkosť: 6*1,2 cm(2.36*0.47 v)

Balenie Obsahuje: 4/8pcs Batožiny Kryty Kolies [Ochranu vašej batožiny kolesá v štýle]Naše trendy a farebné batožiny kolesá sa vzťahuje nielen na štít vaše kolesá pred poškriabaním a scuffs, ale aj vám umožní vyjadriť vašu jedinečnú osobnosť cestách.Kapela môže byť natiahnuté na nosenie rôznych veľkostí kolies.Či ste malá carry-on alebo veľké skontroluje kufor, týchto prípadoch pevne zachytiť a poskytovať ochranu, ktorú potrebujete.

[Rozlúčiť hlučných cestuje]Naše silikónové obaly s jedinečným vlna vzor dizajn nie je len zníženie hluku, ale aj poskytnúť viac šťastnú cestu.Užite si pokojné a tiché cestovanie skúsenosti s našimi redukciou šumu batožiny kolies kryty.

[Ochrane proti poškriabaniu]nedovoľte, aby vaša batožina kolesá trpieť žiadne väčšie škody.Naše batožiny kryty kolies bude mať váš kufor hľadá novú značku na každé dobrodružstvo.Koliesko, kryt auta zabraňuje škrabance, odreniny, nosenie a scuffs spôsobené valčeky z vašej batožiny kufor, a poskytovať spoľahlivejšie kolesa ochranu.

[Jednoduchá inštalácia pre okamžité ochrany]S našimi ľahko-to-nasledovať video návode, môžete mať kryty bezpečne na mieste v priebehu niekoľkých sekúnd.Viac obáv o poškodenie batožiny kolesá,náš zahŕňa poskytnúť rýchlu a účinnú ochranu.

[Univerzálny a dlhotrvajúci]vhodný nielen pre batožinu, ale naše vysoko kvalitné silikónové obaly môžu byť tiež použitý pre stoličky.Vyrobené z odolného a dlhotrvajúce materiálu, naše kryty sú navrhnuté tak, aby vydržali a opotrebeniu, zabezpečiť vaše kolesá zostať chránené výlet po ceste.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty