Newtonove Hračka Loptu Zachovanie Energie Displej Kovové Ťažká Úzkosť Hračka Office Dekor X90C

€2.90 €4.14

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Odporúčame Veku - 12+y
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Materiál - Kov

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Funkcie:

OOTDTY

úplne nové a vysokej kvality

Newtonove : Toto je newtonove loptu na stôl dekor, drop loptu na jednej strane prenos energie interiéru a uvidíte druhej strane je prvý ples bude lietať preto, hnutie bude trvať asi 15seconds.

Vzdelávacie Hračka: hračka skvelé pre vyjadrenie a zachovanie energie, dobré vzdelávacie pomoci pre triedy alebo physic nadšencov, aby ste zažiť vizuálne zobrazenie a prenos energie.

Odbúranie stresu Hračka: Pomoc na uvoľnenie stresu, keď máte pocit, nudné alebo unavený, len drop loptu a pozri sa pohybuje pod , hladké a zjednodušenie pre NEPOKOJNÉ emócie, dosiahnuť zmierniť napätie, odstránenie úzkosti, zvýšiť brainstorming, a zvýšiť zábavné, vzdelávacie alebo práce, čo je užitočné pre deti,batoľatá , dospelí, stimulácia hračka & dobré vzdelávacie hračka sady a zlepšenie koncentrácie.

Vysoko kvalitné Materiály: strede gule vyrobené z vysoko kvalitnej nerezovej ocele s reflexnými zrkadlo vynikajúce technológie, visí silné ložisko húževnatosť reťazec, netoxický a ekologický plastového materiálu spodnej časti držiaka,bez otrepov vôbec, ktoré sú bezpečné pre hranie, upgrade kovové zlepšiť lopty uistite sa, premeny energie.

Najlepšia Voľba pre Deti alebo Dospelí: Vhodné pre deti a dospelých, ako narodeninové darčeky, Vianočné darčeky, a najlepšia voľba ako sa zbaviť stresu , najmä na stôl dekorácie kancelársky stôl dekorácie.

Špecifikácie:

Rozmer výrobku: cca. 8.5 x 9 x 7 cm/3.35 x 3.54 x 2.76 palec

Materiál: ABS Plast, Kov

Čistá Hmotnosť: 100g/0.22 kg

Farba: Ako obrázky zobrazené

Balenie Obsahuje:

1 x Newton je Hračka

Poznámka:

Prosím, dovoľte 1-2cm chyby spôsobené ručné meranie.

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty