Vianočné Korálky Drahokamu Hairband Dovolenku Hlavový Most Pre Dospelých Sušič Na Vlasy Príslušenstvo Šperky Pre Ženy, Dievčatá

€8.78 €21.93

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Elektronické - no
  • Svetelný - No
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu - Vianočné Drahokamu Hairbands

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Naše Vianoce hlavový most je hlavne vyrobené z vysoko kvalitnej mäkkej tkaniny a zdobia krásne korálky.Spárujte ho s výbavou pre slávnostný nádych.Ideálny pre kostým strany, hrá, párty večeroch.Je to ideálny Vianočný darček pre vašich blízkych.

Špecifikácia:

Produkt materiál: látkové + sklenené perly

Veľkosť produktu: (cca.)14.5*12*3 cm/5.71*4.72*1.18 palcov

Balenie Zoznam:

Vianočné drahokamy hlavový most*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.High-grade Materiál: Pozdvihnúť vašu dovolenku outfitu, naše vianoce drahokamy hlavový most.Zložité detaily z mäkkej tkaniny a mihotajúce korálky bude zase hlavy a šíriť radosť, nech ste kdekoľvek.

2.Dovolenka Štýl: Pozdvihnúť vaše Vianočné štýl s týmto krásnym drahokamy hlavový most.Je to ideálny doplnok urobiť vyhlásenie, v každom dovolenku strany a zvýrazniť vašu dovolenku vzhľad.

3.Flexibilné na Zápas: Spárovať s roztomilé Vianoce pyžamo alebo elegantné šaty na ooze dovolenku fandiť.Vianočné drahokamy hlavový most je tak nadčasový a elegantný, pridanie pop farba na všetky Vianočné oblečenie.

4.Široko Používané: Pozdvihnúť vašu dovolenku vzhľad s týmto Vianočné drahokamy hlavový most, musí mať pre všetky kostým party, hrať sa, alebo večer von.Hlavový most umožňuje vyniknúť.

5.Premyslené Darček: Pridať trochu lesk na svoju dovolenku oblečenie s našimi Vianočné drahokamy hlavový most.Premyslený darček pre blízkych, je ideálny pre vyjadriť svoje najlepšie dovolenky priania.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty