Veľkonočná Party Okuliare Veľkonočné Party Láskavosti Zábavné Okuliare Rámy Vajcia Okuliare Slávnostné Veľkonočné Photo Booth Rekvizity Okuliare Pre

€1.90 €3.97

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Elektronické - no
  • Príležitosti - Strana
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Materiál - Plastové

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Pri pohľade na veľkú noc-tematické príslušenstvo?Pozrite sa žiadny ďalší!Vyrobené z vysoko-kvalitných materiálov, náš Veľkonočný Zajačik Okuliare sú ideálne pre každú príležitosť.Z rodinných fotografií na tematické strany, oni si istí, že na splnenie rôznych potrieb pre dress-up zábavy.Mať zaujímavé a vzrušujúce fotografie s týmito rekvizity a vytvoriť spomienky, ktoré vydržia celý život!

Špecifikácia:

Názov produktu: Veľkonočné Okuliare

Materiál: cítil+PP

Veľkosť produktu: Ako je to zobrazené na obrázku

Balenie Zoznam:

Veľkonočné Okuliare * 1

Poznámka:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

V dôsledku rozdielov v ručné meranie, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Výnimočný Výkon: Tieto Veľkonočné okuliare funkcia farebná tlač vzory vajíčok, zajačikov a kvety, čo je ideálne pre oslavuje sviatočné.Sú vyrobené z vysoko kvalitnej cítil+PP materiálu, ktorý je ľahký a pohodlný na nosenie.Farby sú jasné a nie je ľahko vyblednutiu, takže si môžete vychutnať si ich na dlhú dobu.

2.Slávnostné Zábava: Vytvoriť slávnostnú šialenstvo na Veľkonočné stretnutie s týmito Veľkonočné Party Okuliare.Hravý dizajn kuracie mäso, vajcia, a králik ucho prvky robí pre vynikajúce dekoračné prop.Užite si Veľkonočné ducha s týmito zábavu a slávnostné okuliare.

3.Štýlový Výber: Naše Veľkonočné okuliare ponúkajú širokú škálu rôznorodé a unikátne vzory, ktoré spĺňajú rôzne potreby a preferencie.S zajíčci hravé, živé Veľkonočné vajíčka, a očarujúce jarné kvety, môžete nájsť perfektný pár, aby zodpovedali žiadny outfit a vyniknúť na vaše Veľkonočné party štýle.

4.Rôzne Použitia: Pridať niektoré whimsy na vaše Veľkonočné oslavy s našimi Slávnostné Okuliare.Naše krásne a jedinečné designy sú ideálne pre všetky vekové kategórie, dokonca aj svoje chlpaté priateľ sa môžu zúčastniť.Zachytiť vzácne okamihy s týmito zábavné fotografovanie rekvizity a aby sa vaše fotografie pop vzrušením.

5.Široký Rozsah použitia: Pozdvihnúť akýkoľvek outfit a vyniknúť s týmito Veľkonočné okuliare.Ideálny pre tematické alebo narodeninové oslavy, Rok Karneval, a Festivalu Oslavy.Pridať pop zábavy a whimsy, aby sa vaše šaty-up hra.Vhodné pre akúkoľvek oslavu.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty