Oktoberfest Dekorácie Jednorazové Pozadí Oktoberfest Photo Booth Banner Obrie Textílie Dvere Rekvizity Pozadie Party Dekorácie

€7.99 €15.99

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Číslo Modelu - Oktoberfest Dekorácie
  • Vzor - ŽIADNE
  • Materiál - BAVLNA
  • Príležitosti - Eid al-Fitr
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Elektronické - no

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Odrážky:

1.Zábavné Okrem Strán: Pozdvihnúť svoj Oktoberfest oslava s týmto živé foto pozadie!Hrajú zábavná párty hra, rekvizity, je ideálny pre fotografovanie s priateľmi a rodinou.Zachytiť ducha nemeckej kultúry a vytvoriť trvalé spomienky v prednej časti tohto živé pozadie.

2.Unfading a Pružné: Remeselnícky, odolná voči roztrhnutiu, polyesterové tkaniny, náš oktoberfest dekorácie funkcia farebná tlač, ktorá nebude slabnúť ľahko.Tieto dekorácie sú nielen umývateľný, ale aj odolné, čo vám umožní ich opätovné použitie pre viaceré oslavy prísť.

3.Aby sa Vaše Fotografie Nezabudnuteľné: Pridať extra kúzlo na svoj Oktoberfest oslavu s našimi živej dekorácie.Naše fotografie rekvizity hrajú vynikajúce konštrukčné prvky, ako je pivo hrnčeky, klobúky, a viac bude vaše obrázky Instagram-hodné.

4.Jednoduché na Dopravu: S jeho ľahký dizajn a schopnosť byť sklopené k malej veľkosti, Oktoberfest výzdoba je ideálny pre on-the-go oslavy.Štedré 1.8 x 0,9 m / s 6 x 3 metre veľkosť zabezpečuje autentické a slávnostnú atmosféru v každom prípade.

5.Rozsah použitia: Táto Oktoberfest photo booth pozadí je ideálny pre vytvorenie autentické Bavorský atmosféru.Ideálne pre domácnosti, krčmičiek, barov a reštaurácií, táto výzdoba bude dopravy vašich hostí priamo na festivale dôvody!

Popis:

Premeniť váš Oktoberfest strany do nezabudnuteľnú udalosť s našimi odolné proti roztrhnutiu a ľahko sa prenáša dekorácie.Zachytiť zábavné momenty v prednej časti tohto kreatívne navrhnutý foto pozadí a použiť naše krásne remeselne foto rekvizity.

Špecifikácia:

1. Názov: Oktoberfest Dekorácie

2. Materiál: látkové

3. Veľkosť: 1.8 x 0,9 m/ s 6 x 3 metre

Balenie Zoznam:

Oktoberfest Dekorácie*1

Poznámka:

1. Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť od farby na obrázku.Vďaka!

2. Vzhľadom na ručné meranie, meranie odchýlky o 1-3 cm je povolené.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty