DIY Rose Ruke Sviečku Silikónové Formy Ghost Pazúr Lebky Silikónové Formy Ručné Crystal Epoxidové Živice Formy Halloween Domáce Dekorácie

€14.30 €28.62

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Materiál - Jedlo-Silikónu
  • Číslo Modelu - Lebka Sviečka Plesní
  • veľkosť - Silicone mold
  • Tvar - socha
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Popis:

Dostať kreatívne a mazaný s našimi Lebky Sviečka Formy!Ideálny pre výrobu sviečok plne zobrazenie vašej osobnosti a ušľachtilý chuť.Veľmi pohodlné a jednoduché použitie, táto forma je ideálny doplnok do vášho KUTILOV, sviečky, takže kit.Vytvoriť svoj vlastný strašidelné Halloween dekor alebo vytvoriť unikátne a zábavné darčeky pre vašich priateľov.Skvelý spôsob, ako vyjadriť svoju kreativitu a prekvapte svojich blízkych najlepší darček.

Špecifikácia:

Materiál: potraviny-silikónu

Teplota:-40°F až +446°F(-40℃至+230℃)

Formy farba: ako je znázornené

Veľkosť: ako je znázornené

Teplé Tipy:

1. Len silikónové formy sú poskytované.Skontrolujte svoj vlastný!

2. Po tom, vylisované a deformovaný, len počkajte, kým sa zotaví.

3. Prosím umyť vodou po použití, potom vysušiť, položte ho na rovný a neprechovávajte ho v chladnom mieste.

4. Vyhýbajte sa teplu.

Balenie Zoznam:

Silikónové formy*1

Poznámky:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelné efekty, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb, ktoré sa ukázalo na fotkách.

2. Prosím ťa, odpusť mierne meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Kreatívne Rose Ruku Tvar: Naše Lebky Sviečka Formy sa môže pochváliť dokonalou kvalitou spracovania a dizajnu.Zložité detaily a jedinečný vzor, aby tento formy vyniknúť, a osviežujúci farba je zaručený dojem.

2.Výnimočnú Odolnosť: mäkké, pružné, a opakovane jedlo-silikónu materiál použitý na plavidlá tejto Lebky Sviečka Formy zabezpečuje, že vydrží vysoké teploty v rozsahu od -40F až +446F (-40C až +230C), zaručujúce jej bezpríkladnú trvanlivosti.

3.Jednoduché Sviečka Tvorba: pomocou našich lebky sviečka formy, môžete ľahko dizajn strašidelné sviečky.Nalejte roztavený vosk, stlačte spodnú po zhutní a uvoľnite vaše krásne výtvory.Tento vysoko kvalitné silikónové formy nie je lepkavý a veľmi pohodlné čistenie a opätovné použitie.

4.Široké Využitie: Rozšírte svoje umeleckej tvorivosti obzory s jedinečným lebky sviečka formy!Objatie DIY remeselné využíva výrobu ručne vyrábané mydlo bary, vonné sviečky, vôňa, hliny, keramiky, sadrové ozdoby, a živice ozdoby.

5.Skvelý Darček: Pozdvihnúť svoju sviečku, takže zručnosti s našimi Lebky Sviečka Formy, osobitne navrhnuté pre Halloween nadšencov a sviečka, takže milovníci podobne.Ideálne pre začiatočníkov alebo ako darček pre priateľov a rodinu, táto forma je univerzálny a prispôsobiteľné pre každú príležitosť.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty