Gitara Skladovanie Taška Anti-scratch Gitara Cestovná Taška Polyester Odolný proti Opotrebeniu Spoľahlivé 40/41 Palcový Gitara Prípade Skladovania

€4.16 €8.32

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Hmotnosť - 300 g
  • Konektor Typu - ŽIADNE
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Druh - Guitar Bag

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Dôležité Informácie

Materiál:Polyester

Veľkosť Balenia:

40 Palcový: 104 cm x 43 cm x 7,62 cm/40.94" x 16.93" x 3" (Cca.)

41 Palcový: 107cm x 43 cm x 7,62 cm/42.13" x 16.93" x 3" (Cca.)

Prehľad:

Táto gitara taška je charakterizovaná dvoma nastaviteľné ramenné popruhy a polstrovaný pohodlné strane rukoväť, ktorá umožňuje to, aby sa vykonáva pohodlne a zároveň každodenné dochádzanie do práce a cestovanie.

Táto gitara taška vám môže poskytnúť dostatok miesta na uloženie hudobných súborov alebo notebookov v veľké predné vrecko a ukladanie CD, struny, káble, transponovať klipy, karty a iné drobné predmety v krku vrecku a uložiť váš mobilný telefón vonkajšie vrecko na účet jeho mnohými vreckami dizajn.

Je vyrobená z vysokokvalitných polyesterových materiál, môže chrániť vaše gitaru pred náhodným kože, škrabance, alebo inému poškodeniu počas skladovania a prepravy procesov.

Dĺžka 40 palcový štýl je 104 cm, šírka je 43 cm, a výška je 7,62 cm.Dĺžka 41 palcový štýl je 107cm, šírka je 43 cm, a výška je 7,62 cm.

Táto gitara taška s heavy-duty dvojité kovový zips, posuvné veľmi hladko, nie je ľahké džem, alebo zlomiť v oboch smeroch.

Poznámka:

Vzhľadom na svetlo a na obrazovke nastavenie rozdiel, položky farby sa môže mierne líši od obrázky.Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na ručné meranie.

Špecifikácie:

Farba: Čierna

Vlastnosti: Nastaviteľné Ramenné Popruhy, Viac Vrecká, Bočné Rukoväte

Obsah Balenia:

1 x Gitara Taška

Všetky recenzie

Príbuzné produkty