Karate Pás Zobraziť Rack Zavesenie 8 Pásov Karate Pás Zobraziť Rack Taekwondo Pás Zobraziť Držiteľ Bojových Umení Pásy Organizátor Pre

€2.82 €4.03

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Materiál - BAVLNA

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Organizovanie karate pásy a prezentovať svoje úspechy s našimi karate pás držiteľa.Hrajú námestie spodné vrecko, je skvelá pre ukladanie medaily, stuhy, a laná.Vyrobené s unikátnych hrany, je ľahko prenosný a ukazuje, tvrdej práci a vytrvalosti ste dať.Ideálny pre taekwondo inštruktorov a študentov programu martial arts nadšencov.Skvelý darček!

Funkcie:

Veľkosť produktu: 66*40 cm/25.98*15.75 palcov

Hmotnosť výrobku: 320g

Produkt materiál: cítil

Zoznam:

1 x Karate Pás Zobraziť Rack

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Predviesť svoj pokrok: Tento Karate Pás Zobraziť Rack exponáty 8 pásov a 5 medailí, spolu s štvorcových spodné vrecko na uloženie iné cenné dosiahnutie hodné položky.Je šitý na mieru pre bojové umenia, karate, a taekwondo pásy.

2.Motivovať: Predviesť svoje odhodlanie a tvrdá práca s týmto karate pás zobraziť rack.Jasne ukázať svoje najlepšie úspechy a udržať motiváciu každý deň.Svedok váš pokrok a pamätajte, potu a vytrvalosť ste dať.

3.Ľahko sa prenáša: Tento karate pás zobraziť rack je ľahký a prenosný, takže si môžete vziať so sebou, nech ste kdekoľvek.To môže byť zložené a uložené pohodlne, keď nie v použitie.

4.Zvýšenú odolnosť: Pozdvihnúť svoje bojové umenie úspechov s našou karate pás zobraziť rack.Hrajú kože-hotové hrany a kvalitné cítil, zaisťuje lepšiu ochranu proti opotrebeniu, prachu a vlhkosti, takže je dlhšia životnosť ako ostatné nosiče.

5.Zmysluplné darček: Pripomíname svoje karate cestu s nádherne navrhnuté pás zobraziť rack.Zapôsobiť svojich rovesníkov a zobraziť vaše úspechy s hrdosťou.Ideálne pre taekwondo inštruktorov a študentov programu nadšencov ako premyslené darček.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty