Ja Zalievanie Kvetináče Krytý Punch-Voľné Steny Kvetináč S Odvodnením Dvojitá Vrstva Dizajn Kvetináče Pre Záhradné Hydroponických Rastlín

€5.62 €10.22

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Odrážky:

1.Vedecké odvodnenie: S vedecky umiestnené odvodňovacie otvory na spodnej strane horného kvetináč a double-layer dizajn.Vedecké dizajn umožňuje prebytočnú vodu ľahko tok do dolnej banku, zdravie rastlín a prosperujúce.

2.Revolučný Pozorovanie: Zažite revolúciu v krytý záhradníctvo s našimi stenu sadenie, predstavovať priehľadný panel pre pozorovanie rastlinných koreňov.

3.Spoľahlivé a s Dlhou životnosťou: Vyrobené z odolných ABS materiál, tieto nástenné sadenie krytý nebude ľahko zlomiť alebo deformovať.Užite si zabezpečovanie robustné a viacúčelových strojov držiak, ktorý je opotrebovaniu a vykonané posledné.

4.Jednoduchá Montáž: Montáž vaše vnútorné steny sadenie v žiadnom čase, bez skrutky alebo klince!Jednoducho vyfúkať, pripojiť a stlačte tlačidlo.Vyčistite teplou vodou pri 45C.Zdravím bezproblémové upevnenie s týmito rýchle a jednoduché kroky.

5.Široké spektrum aplikácií: Self-zalievanie biely kvetináč je vhodný pre jedáleň, spálňa, obývacia izba a na pracovisku.To môže tiež byť použité na výzdobu vašej záhrade plot pridať novinku.

Vyrobené z odolného ABS, majú jedinečnú vlastnosť, ktorá odvádza prebytočnú vodu na nižšej úrovni, vyhnúť koreňom rot.

Veľkosť produktu: 13x15x18.5 cm/5.12x5.91x7.28 palcov

Produkt materiál: ABS

Zoznam Produktov:

self-zalievanie steny rastlín hrniec * 1pcs

Všetky recenzie

Príbuzné produkty