Čistenie Podláh Údržba Leštené Oživiť Starostlivosti Vosk Na Leštenie Nábytku Korenie Prírodný Včelí Vosk Dreva Starostlivosti Vosk Príslušenstvo

€7.65 €15.31

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Hmotnosť - 220g
  • Materiál - ošetrovateľstvo vosk
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu - Včelí vosk pre Drevo

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Odrážky:

1.Skvelé Zloženie: Tým, že obsahuje prírodné zložky vosku, náš Vosku na Drevo poskytuje efektívnu obnovu a moisturization na nábytok z masívu.Tieto vynikajúce zloženie rozšíriť nábytok životnosť, takže to vyzeralo, nové dlhšie.

2.Revitalizáciu Riešenie: Premeniť váš drevené podlahy s Vosku na Drevo.Rozlúčiť sa škvrny a poškriabaním pri obnove ich pôvodný lesk a farbu.Tento výkonný vosk pomáha poľských a oživiť pre ohromujúci dokončiť.Dať vaše domáce luxusné upgrade.

3.Nepremokavé Ochrany: Štít svoje drevené výrobky od vlhkosti škody s našimi Vosku na Drevo.Jeho unikátna formula vytvára vode odolný bariéru, ktorá zvyšuje odolnosť a stabilitu, ochranu proti vlhkosti.

4.Jednoduché Použitie: Majte výrobkov z dreva hľadá nové s našou Vosku na Drevo.Tento ľahký-k-používať produkt je ideálny pre každodenné čistenie a údržbu.Mäkký vosk nezanecháva žiadne známky alebo zrúcaniny, zabezpečiť vaše drevené povrchy zostávajú v hornej spôsobom.

5.Široký Aplikácie: včelí vosk pre Drevo je prírodný a ekologický produkt, ktorý chráni a vyživuje vaše dreva, nábytok, drevené podlahy, drevené ozdoby, a iné drevené povrchy.Je všeobecne platné, jednoduché použitie, a zanecháva hladký a lesklý povrch.

Podrobnosti:

Naše včelí vosk poľský účinne hydratuje a opravy nábytok z masívu povrchy, prináša nový pohľad na vaše drevené podlahy.S možnosťou, aby sa zabránilo vlhkosti a opustiť žiadne známky alebo poškodenie, tento produkt je-musia mať pre vedenie vašich výrobkov z dreva hľadajú ich najlepšie.

Špecifikácia:

Názov produktu: včelí vosk pre Drevo

Produkt kapacita: 200 g

Produkt materiál: Prírodný včelí vosk

Zoznam Produktov:

1 x Vosku na Drevo

Poznámky:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, produkt farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

V dôsledku rozdielov v ručné meranie, prosím, dovoľte 1-3 cm rozdiel vo veľkosti.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty