Pôvodné MAGADI Kalimba 30 kľúče Profesionálny Hudobný Nástroj M30 Flatplate/Duté Mbira Chromatické Palec Klavír Pre Dospelých Darček

€139.94 €279.88

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Shell Materiál - Cherrywood
  • Duté M30 Veľkosť - 190*135*65mm
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Plochá doska M30 Veľkosť - 190*135*60 mm
  • Počet Kľúčov - 30
  • Soundboard Materiál - Cherry
  • Klávesnica Materiál - špeciálne ocele
  • M30-1 Váhy - G5, E5, C5, A4, F4, D4, B3, G3, E3, F3, A3C4, E4, G4, B4, D5, F5, A5, F3#, G3#, A3#, C4#, D4#, , F4#, G4#, A4#, C4#, D5#, F5#, G5#
  • M30-2 Váhy - G5, E5, C5, A4, F4, D4, B3, G3, E3, F3, A3, C4, E4, G4, B4, D5, F5, A5, G5#, C5#, A4#, F4#, D4#, G3#, F3#, A3#, C4#, G 4#, D5#, F5#
  • Názov Značky - MAGADI
  • Kľúče - špeciálne ocele
  • Počet Tónov - 30
  • Platné Ľudí - Profesionálny Výkon
  • Rozmery - Iné
  • Druh - Kalimba
  • Číslo Modelu - M30
  • Počet Demo Skladby - >100
  • veľkosť - 190*135*65mm

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Vitajte v našom obchode

1. DEXINORHOBBY store nie je hmotnosť-dodávka predajné model, každý kalimba predáva sa kontroluje naše tuner na zabezpečenie jeho kvality je delegovaná, takže nemusíte mať strach o kúpu kalimba v našom obchode Niektoré jazyk zvuky sú hluchí a iné problémy.

2. Pred odoslaním, zvuk kalimba je kalibrovaný, nie je potrebné ju upraviť po ich obdržaní,použijeme tri vrstvy balenie krok a snažiť v našich silách, aby sa zabezpečilo, že je to bezpečné a neporušené, skôr ako ho dostanete.

3. Priatelia, ktorí si kalimba v našom obchode bude dať preč, veľa integrovaných elektronických záložkách/listoch, zoznamy skladieb, ktoré je možné priamo v porovnaní s naučiť hrať.

4. Ak máte vyššie požiadavky na kvalitu zvuku, alebo ako darček,to bude ten pravý.

5.Sme radi privítame akékoľvek otázky, stačí kliknúť na chate tlačidlo, a my sa uistite, že sme odpoveď čo najskôr.

6.*Ak váš nákup je darček pre priateľov, bol by som šťastný, že patrí karty s rukou poznámka pre vás.prosím, dajte mi vedieť a ja som šťastný, že sa pridať aj bez nákladov na vás.

M30 Plochá doska/Duté

M30 kalimba je vynikajúci hudobný nástroj, ktorý je starostlivo ručne dodať vynikajúca kvalita zvuku, presné ladenie, a profesionálne-stupeň výkonu.Tento kalimba je skutočné umelecké dielo, a musia mať pre všetky hudobník alebo nadšencov, ktorí hodnoty krásu vysoko kvalitné nástroje.

Jeden z standout funkcie M30 kalimba je jeho výnimočnú kvalitu zvuku a presné ladenie.Špeciálne oceľové tlačidlá sú vysoko elastické, produkovať jasné, rezonančná zvuk, ktorý je tak krásne a profesionálne.Na kalimba je chromatické stupnice umožňuje širší rozsah poznámky a melódie, takže je univerzálny nástroj pre rôzne hudobné žánre.

V M30 Duté kalimba je navrhnutý s rezonančná box, ktorý zvyšuje rezonanciu tela, čo má za následok plný a bohatý zvuk.Navyše, tento kalimba je vybavený štyrmi zvukové otvory, ktoré produkujú viac rôznorodých tóny a účinky.Tieto zvukové otvory nielen zvýšiť rezonancie účinok, ale tiež umožňujú hudobníkov vytvoriť viac jemné a bohaté hudobné prejavy.

Model :M30-Plochá Doska

Veľkosť:190*135*60 mm

Drevo Materiál:Čerešňa

Tlačidlá:špeciálna oceľ a meď bar

190*135*65mm

Model :M30-Duté

Veľkosť:190*135*65mm

Drevo Materiál:Čerešňa

Tlačidlá:špeciálna oceľ a meď bar

V M30 kalimba je vyrobený z prvotriednej čerešňového dreva, ktoré pochádza z jedného kusu masívneho dreva.To zabezpečuje, že každý nástroj má jedinečný charakter a teplý, bohatý tón, ktorý je synonymom s čerešňového dreva.Použitie masívneho dreva tiež zabezpečuje, že kalimba je trvalé a dlhodobé, čo je ideálnou voľbou pre profesionálnych hudobníkov a vážne nadšencov.

Tlačidlá na M30 kalimba sú usporiadané v špeciálnej hornej a dolnej riadkov s veľké medzery 5 mm.Tento jedinečný dizajn umožňuje pohodlné a presné prehrávanie, umožňujúce hudobníkov vytvoriť širokú škálu zvukov a melódií s ľahkosťou.

Na kalimba je podporovaný dve pevné medené tyče, ktoré poskytujú stabilitu a zvýšiť nástroja celkovo tónine.Medené tyče sú určené na zlepšenie kvality zvuku z kalimba, takže je ideálnou voľbou pre hudobníkov, ktorí dopytu najvyššiu úroveň výkonu.

Poznámka:

1. Vaše Kalimba nebude rovnaká, ako ukazuje obrázok/video.Pretože prirodzené vlastnosti dreva každý Kalimba, bude jedinečná.

2.Vzhľadom na ručné meranie a rôznych metód merania, prosím, aby odchýlka 1 cm.

3.Vzhľadom k inovácii produktu, logo proces bude k dispozícii v dvoch typov, horúce lisovanie a kovové lepenia.(Aby odkaz:https://kalimba.Peletkyliptov.sk)

4.Po každom použití by ste mali čistiť Kalimba ( čistenie obliekať v balení), aby ju chránil.Dajte ju vo vnútri vrecka/ prípad po každom použití.Nevystavujte extrémnym poveternostným podmienkam.

O DEXINOR HOBBY

Na dexinor hobby store je online hudobný nástroj obchod, ktorý predáva kalimba produkty.Na základe princípu "customer first", poskytuje kalimba fanúšikov s pôvodnou autentické produkty a kvalitné služby.Príslušenstvo výrobku a modely sú tiež najviac kompletný on-line, s značky povolenie, list bude testovať pred odoslaním, takže si môžete byť istí, objednať tu.

Prosím, postupujte podľa DEXINOR Hobby obchode ak chcete získať ďalšie zľavy.

APLIKÁCIA:

Všetky recenzie

Príbuzné produkty