3 mm Profesionálne Potápačské Rukavice Hlboké Potápanie Teplej A Studenej Odolné Strečové Tkaniny Anti-Cut Člnkovanie, Surfovanie, Plachtenie Ochranné Rukavice

€11.60 €19.32

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Materiál - nylon
  • Číslo Modelu - 3 mm Neoprén na potápanie rukavice

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

3 mm Profesionálne Potápačské Rukavice Hlboké Potápanie Teplej A Studenej Odolné Strečové Tkaniny Anti-Cut Člnkovanie, Surfovanie, Plachtenie Ochranné Rukavice Funkcie: 1. Potápanie rukavice je vyrobená z 3mm premium syntetický kaučuk materiál, poskytuje tepelnú ochranu a aby vaše prsty v teple v chladnejších vodách.

2. Jedinečný dizajn zvyšuje pružnosť a robí rukavice jednoduchšie dať na a vzletu.

3. Anti-scratch funkciu chrániť vaše ruky pred nebezpečným morského života a zaostriť objekty, a vychutnajte si svoje hobby s komfortu a bezpečnosti.

4. Vysoká úsek a vynikajúce oživenie.Lepené stitched pre vynikajúcu pevnosť a odolnosť, to bude dlhodobý partner pre vás.

5. Elastické zápästie band a trvanlivé nylonu spona, najlepšie zápästie úsek a zabezpečiť, aby telesnej teploty nestráca.

6. Anti-slip dizajn pomáha zabezpečiť si dôveru, ktorú ste nikdy stratiť vaše grip, zatiaľ čo potápanie, jazda na kajaku, surfovanie, plachtenie, kanoistika, spearfishing, rafting, čistiace nádrž, akvárium údržba a iné vodné aktivity.

Špecifikácie:

Materiál: Nylon

Farba: Čierna

Téma: Šport

Pohlavie: Muži, ženy, unisex

Vhodné pre: Plávanie, potápanie, jazda na kajaku, surfovanie, plachtenie, kanoistika, spearfishing, rafting, vodné aktivity

Funkcie: Anti-sklzu,anti-scratch,nepremokavé,teplé

Typ: Potápačské Rukavice

Hmotnosť: 130g

Veľkosť: S/M/L/XL

Package Zahrnuté:

1 pár Potápačské Rukavice

Poznámka:

1.Vzhľadom na iný monitor a svetelné efekty, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal v obrázkoch.

2.Farba produktu sa vzťahuje na farbu prijaté, nechajte 2-4cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie, ďakujeme za pochopenie!

Prečo nakupovať u nás?Továrenské predaj, najlepšia kvalita a konkurencieschopné ceny!dobre skontrolovať každý výrobok pred lode von!Poštovné: 1. Máme Loď na celom Svete, s výnimkou Číny. 2. Objednávky, ktoré boli spracované do 24-48 hodín overenie platby. 3. Pred nákupom sa, Prosím, uistite sa, že vaša adresa je správna.Ak nie, prosím opravte to pred platby. 4. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní po úhrade, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

Pravidlá: 1. Nie sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane. 2. Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Spätná väzba je veľmi dôležité, prosíme, aby ste nás kontaktovali hneď PRED, ktoré nám poskytnete, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich! 3. Všetky správy budú zodpovedané do 1 pracovného dňa.Ak nechcete dostávať náš odpoveď, prosím, láskavo re-odoslaná a budeme odpovedať vám čo najskôr. 4. Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky na predkladanie ponúk na a víťazný túto aukciu!

Všetky recenzie

Príbuzné produkty