REGAIL Štandardnej Veľkosti 5 Futbalový Gól League Loptu Šport Vzdelávanie Vonkajšie Futbal

€11.52 €16.22

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

REGAIL Štandardnej Veľkosti 5 Futbalový Gól League Loptu Šport Vzdelávanie Vonkajšie Futbal 1. Hodí Veľkosť 5 Futbalový Loptu: Futbalové lopty sú skvelý spôsob, ako preniknúť do ich vnútorné sily a schopnosti, aby mohli s istotou aktívny životný štýl v každej fáze rozvoja.Užitočné na zníženie nuda a úzkosť počas tejto mimoriadnej čas zostať doma alebo sociálne dištancovanie

2. Preferovaný materiál: nosenie-odolný PVC kože, oteruvzdorné, silné a kick-odolné, dobrá stabilita a jednoduché vyrovnať sa s v rôznych miestach.Vnútorná podšívka je vyrobené z vysoko kvalitnej gumy, s lepšiu pružnosť, ekologických materiálov, a nízky zápach.

3. Pohodlné nohy: Hrať futbal s jeho deti môžu zmierniť únavu a uvoľnite tlak, nech deti mali šťastné detstvo.

4. Špičkové technológie: stroj zošívané syntetické kožené kryt, shell hrúbka je približne 1,4 mm, ktoré prináša dlhšie trvalého výkonu a silnejšie nosenie, odolný a vodovzdorný.Stabilné, čo umožňuje deťom, aby presne predpovedať, naháňať loptu.Mäkké dizajn, jednoduché ovládanie aj pre začiatočníkov.Posilnené vnútornej gumy mechúra pre optimálne zachovanie letovej udržať loptu v tvare a pobyt nahustené na dlhšie.

5. Jedinečný a Dokonalý Darček: najlepšie futbalové darček pre futbalových milovníkov, deti, priateľov a rodiny.Môže sa hral vonku, vnútri, v parku alebo v záhrade.Slušné Veľkonočný darček, vhodné pre dospievajúcich darčeky, narodeniny, a Vianočné darčeky.

Proces: Stroj-Šité Futbal

Funkcie: Voľbou pre začiatočníkov, školenia a mládež.

Farba:Ako Je Znázornené

Materiál:PVC+Guma

Veľkosť:21.5

Obsah Balenia:

1 x futbalovej lopty

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty