Kovové Čas Prepnúť Tripper Auta S Skrutky Hodiny Dial Striebro Zlato Ľahko Nainštalovať Na Vypnutie Klipy Ľahký Profesionálny Strih Pre T100

€5.23 €6.97

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • DIY Dodávky - ELEKTRICKÉ
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • veľkosť - 1.1 x 2.58cm
  • Číslo Modelu - ŽIADNE
  • Druh - Čas Prepnúť Tripper
  • Názov Značky - Woopower
  • Štýl - Moderné

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Popis:

【Odolná Konštrukcia] vyzýva čas prepnúť tripper súprava je vyrobená z kvalitného kovu, zabezpečiť trvalú odolnosť a spoľahlivý výkon.Budú mať dlhú životnosť čas.

【Presné Načasovanie] vyzýva 5 striebra Na výletníci a 5 gold Mimo výletníci poskytnúť presné načasovanie ovládanie, umožňujúce presné plánovanie a vypnutie časov pre elektrické zariadenia.

【Kompatibilný Model] vyzýva Tento čas prepnúť tripper kit je špeciálne navrhnutý tak, aby sa zmestili na T100 série, zabezpečiť vhodné a bezproblémovú integráciu s vašimi existujúcimi čas prepnúť systém.

【Pre Nahradenie] vyzýva, Či potrebujete vymeniť opotrebované tripper alebo jednoducho chcete inovovať váš čas prepnúť systému tento balíček poskytuje pohodlné riešenie pre zachovanie optimálneho výkonu.

【Jednoduchá Inštalácia] vyzýva S 10 upevňovacie skrutky sú zahrnuté, tento kit je navrhnutý pre jednoduchú inštaláciu, takže je pohodlné a jednoduché riešenie pre nahradenie alebo opravu čas prepnúť výletníci.

Špecifikácia:

Materiál: kov

Farba: strieborná, zlatá

Funkcia: trvalé

Veľkosť(cca.): (Š x v x H) 1.1 x 2.58 cm/0.43 x 1.02 palec

Package Zahrnuté:

5 ks x Striebro NA Výletníci

5 ks x Zlato Mimo Výletníci

10pcs x Upevňovacie skrutky

Poznámka:

1. Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

2. Nechajte 1-2 cm rozdiely vzhľadom na ručné meranie.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty