Prežitie Píšťalka 3 V 1, Teplomer, Kompas Hlasno Pískať Mini Prenosné Prežitie Píšťalka Pre Pešiu Turistiku, Camping Lodičky Lov

€1.66 €2.38

(2 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Bezpečnosť Prežitie Píšťalka pre Vonkajšie Aktivity

Tento pískať, je mäkké a pohodlné používanie, s chybou nie viac ako 1°C. je malý a kompaktný, ľahko sa prenáša a obchod.To vám môže pomôcť upozorniť ostatných v súrnych alebo nebezpečenstvo.Musí mať pre kempovanie, turistiku, rybolov a ďalšie vonkajšie dobrodružstvo.

Špecifikácia:

Názov: Potreby Na Kempovanie Prežitie Whistle

Materiál: ABS

Farba: zelená

Vlastnosti: multi-funkčné, všestranný, ľahko ovládateľný, pevné a trvanlivé

Balenie zoznam:

1 x Camping Prežitie Whistle

ALEBO

2 x Camping Prežitie Whistle

Poznámka:

1. Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť od farby na obrázku.Vďaka!

2. Vzhľadom na ručné meranie, meranie odchýlky o 1-3 cm je povolené.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Široký Rozsah Použitia: Táto whistle ponúka hlasný zvuk, teplomer, a kompas v malom prístroji.Môžete ho použiť na signál o pomoc, skontrolujte teplotu, a nájsť svoj smer, keď ste vonku.Je to praktické zariadenie, pre kempovanie, turistiku, alebo cestovný dobrodružstvo.

2.Pohodlné a bez Zápachu: Tento kemp prežitie píšťalka je vytvorený z hladký a mäkký materiál ABS, že sa cíti skvele na vašich pier a úst.To má, bez trhlín, bez škvrny a bez deformácie.Je tiež prichádza s nylon krku ozdobná šnúrka na uniforme, ktoré je pevné a bezpečné.Tento pískať je skvelý spoločník pre outdoorové aktivity.

3.Nahlas a Užitočné Camping Whistle: Tento pískať, nie je len hluku maker, ale aj užitočný nástroj pre orientáciu a kontrola teploty.Pretože kompasu na strane môžete nájsť svoj smer, presne, bez ohľadu na to, magnetických polí alebo poveternostných podmienok.Pretože teplomer na druhej strane môžete vidieť teplota v stupňoch Celzia, s chybou nižšie 1C.Pískanie môže prebiehať pri teplotách v rozsahu od -20 C do 50C, takže ju môžete použiť pre všetky vonkajšie situácie.

4.Ľahký a Prenosný: Tento kemp prežitie píšťalka je malý a kompaktný, váži iba 23 gramov a meranie 6*1.8*1.8 cm.Dodáva sa s krku ozdobná šnúrka na uniforme, že je 40 cm dlhé a voľne nastaviteľné, takže si môžete ľahko umiestniť ho na alebo vzletu, ako je potrebné.

5.Zmysluplné Darček: Tento pískať, je viac než len zvuk maker.To tiež obsahuje kompas, teplomer.Dať tento úžasný darček pre vašich milovaných a priateľov, ktorí majú vonkajší dobrodružstvo.To zvyšuje ich zábavu a bezpečnosť.

Všetky recenzie

2023-09-19

/

Anonymný

VYNIKAJÚCE!!


2023-09-16

/

Anonymný

Veľmi spokojní s veľkosť a kvalitu výrobku. Zvuk je dobrý.


Príbuzné produkty