Vrecko Pravítko Tesárstvo T-Vládca Palcový Stupnici Posuvné Pravítko na Označenie

€17.33 €35.37

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Rozsah Merania - 0-300mm
  • DIY Dodávky - Tesárstvo
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Názov Značky - OOTDTY

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Funkcie:

OOTDTY

Zvyšuje vaše projektov, spracovanie dreva s týmto súborom 3 vrecká vládca v rôznych veľkostiach (6/8/12 palca).Ideálny pre presné merania a presné výsledky.

Vyrobené s vysoko kvalitnej hliníkovej zliatiny rytie pomocou pokročilých technológií, tieto pravítko sú trvanlivé, hrdze odolná a ľahko čitateľné.Vyrytý rozsahu zabezpečuje presnosť merania.

Určené pre stolárov, DIYers, a remeselníkov, tieto univerzálne drevoobrábacie vládca sa musia mať nástroj pre všetky tesárstvo nadšencov.Vhodné pre profesionálov a fanúšikovia rovnako.

Z dielne pre domácich majstrov projekty, tieto vrecku pravítko sú vhodné pre rôzne nastavenia.Kompaktný a ľahký, môže byť ľahko prenášať na merania na deje.

Aby opakované merania ľahšie s postavený v posuňte sa zastaví a nastaviteľné polohy lock.Ak potrebujete vertikálne merania posuňte stop off konci a vložte ju do cut-out a potom pravidlo má perfektný stojan, aby ho vo vzpriamenej polohe.Na strane je označené 1/4 a 3/4 hĺbka meracia jednotka, ktorá môže spĺňať rôzne merania potreby.

Špecifikácie:

Materiál:Zliatiny

Dĺžka:Cca.160mm(6.3 palcový) , 200 mm(7.87 palca),300(11.81 inch)

Balenie Obsahuje:

3ks Vrecku Pravítko

Poznámka:

Prosím, aby 1mm chyby spôsobené ručné meranie.

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty