Krátke Plávanie Plutvy Ľahké Krátke Plavecké Plutvy Profesionálne Plavecké A Potápačské Vybavenie, Krátke Plutvy Vhodné

€6.21 €8.88

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Materiál - Silikónové
  • Vek - Dospelý

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Popis:

Krátke Plávať Plutvy sú vyrobené z vysoko kvalitného materiálu, perfektný darček voľby, ktoré môžu byť široko používaný.

Funkcie:

1. Jedinečný Dizajn: prijatie krátku čepeľ plutvy dizajn, ktorý vám pomôže rozvíjať silnejší a rýchlejší šípky.

2. Vysoko-kvalitný Materiál: vyrobené z vysoko kvalitnej PP a TPR materiálu, ľahké, pevné, odolné, a nie je ľahké zlomiť.

3. Široký Aplikácie: veľmi vhodné pre bazén použitie, plavecký výcvik, šnorchlovanie a plávanie.

Špecifikácie:

Názov: Krátke Plávať Pákami

Materiál: TPR

Účel: plávanie, šnorchlovanie

Funkcie: krátke plutvy, jednoduché použitie

Balenie Zoznam:

1 Pár Krátke Plávať Plutvy

Poznámky:

1. Vzhľadom na displej, teplota farieb, fotoaparát, okolitého svetla, a fotografovanie schopnosti, obrázky niektoré výrobky môžu mať mierne farebné odlišnosti, a farba sa budú vzťahovať na reálny objekt!

2. Prosím, nechajte mierne veľkosť rozdiely vzhľadom na rôzne manuálne merania

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1. [ High-end Materiál ] Krátke Plávať Plutvy sú vyrobené z vysoko-kvalitného TPR materiálu s vysokou flexibilitou, ľahké, pevné, odolné, a nie je ľahké zlomiť ani ho nedeformujte, prehodiť vody silne a pružne, si môžete vychutnať kúpanie a šnorchlovanie.

2. [ Komfort Nosenia ], ktorým sa Prijíma ľahký dizajn s mäkké ergonomické nohu vrecku a krátku čepeľ, Plutvy, Šnorchel, pre Mužov sú poskytuje veľký komfort, ktorý vám pomôže rozvíjať silnejší a rýchlejší lietania kopy, keď šnorchlovanie a plávanie.

3. [ Elegantné Plávanie Partner ] Ľahký Potápačské Plutvy sú ideálne plávanie partnera, aby minimalizovala únavu a zabrániť kŕče, pomáha znižovať prekážky a čo vy sa budete cítiť viac pohodlné a priedušná, ktorým sa prijíma jedinečný open-toe a chladný plameň v tvare oka priehlavku dizajn.

4. [ Jedinečný Dizajn ] Krátky Plavecké Plutvy sú navrhnuté v tvare krátku čepeľ plutvy, pomáha rozvíjať silnejšie a rýchlejšie, šípky, vybavené mäkký full-nohy vrecko pre rozšírenú pohodlie a bezpečné uchytenie.

5. [ Rozšírené Používanie ] Veľmi vhodný pre bazén použitie, plavecký výcvik, šnorchlovanie a plávanie, Zdarma Potápačské Plutvy sú vhodné pre mužov, ženy, mladých ľudí, a druhú nohu druhov, a môže byť použitá s topánky vody a vody ponožky, ľavej a pravej plutvy sú rovnaké.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty