Zimné Ženy Teplé Super Mäkké Plyšové Papuče Ponožky Zimné Fuzzy Bežné Útulný Mikrovlákna, Spacie Ponožky Posádky Načechraný Domov Ponožky N3G0

€3.04 €5.07

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Materiál - Polyester
  • Položka Druh - Pančuchy
  • Kusov - 2 ks
  • Nemravný Obrázok - No
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu - Plyšové coral pančuchy polovice dĺžky pančuchy
  • Pohlavie - Ženy
  • So Sexuálnym Podtextom - No
  • Vzor Typ - Zviera
  • Hrúbka - ŠTANDARD

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Popis Výrobku:

1. Názov produktu: Plyšové coral pančuchy polovice dĺžky pančuchy, jeseň a zima

2. Veľkosť produktu: Jedna veľkosť.

3. Produkt štýl: Stredná dĺžka ponožky

4. Farby produktu: zázvor, šedá, biela a hnedá, biela a čierna, čierna, čierna a šedá

5. Materiál: polyester

Vlastnosti produktu:

1. Roztomilý dizajn: Tento luxusný ponožka funkcie mačací pazúr dizajn, ktorý je veľmi roztomilý a očarujúce.Ich stredná dĺžka je mierne, ktoré môžu chrániť členok a dolnú časť nohy pred chladom.Či už v interiéri alebo exteriéri, môže pridať hravosť a teplo.

2. Pribrala izolácia: Tento ponožka je vyrobená z pribrala materiálu, poskytuje dodatočné izolácie účinok.Či už v jeseni alebo v zime, môžu účinne blokovať studený vzduch a poskytujú teplé a komfortné prostredie pre vaše nohy.Môžete ich nosiť počas spánku, odpočinku, alebo sa hrajú na podlahe doma, teší hrejivý pocit.

3. Pohodlné Materiál: Tento ponožka je vyrobená z mäkkej plyšový materiál, ktorý je pohodlné a priateľské k pokožke.Majú dobrú pružnosť a priedušnosť, vhodné na dlhodobé nosenie bez pocitu nepohodlia.Či sa nachádzate vo vnútri alebo vonku, môžete sa cítiť jemnosť a pohodlie ponožky.

4. Viaceré farebné možnosti: Tento luxusný ponožka ponúka rôzne farebné možnosti na uspokojenie potrieb rôznych spotrebiteľov.Môžete si vybrať farbu, ktorú ako podľa svojich osobných preferencií.

V skratke, toto plyšové ponožka, s jeho roztomilý dizajn, pribrala izoláciu a pohodlné materiály, je ideálnou voľbou pre jesenné a zimné obdobie.To môže poskytnúť pohodlie a teplo pre vaše nohy.Rôzne farebné možnosti umožňuje každému nájsť štýl, ktorý im vyhovuje.

Upozornenie:

1.Ako všetci vieme, rôznych počítačoch zobraziť rôzne farby, a skutočné farby sa môžu mierne líšiť od nasledujúceho obrázka.

2.Vzhľadom na ručné meranie, veľkosť, môžu mať chyby niekoľko cm

Zásielky zahŕňa:

1 páry ponožiek

Ďakujem za pozornosť, ak chcete kúpiť viac ako sme uviedli, prosím, kontaktujte nás.Pekný deň!

Všetky recenzie

Príbuzné produkty