Muži a Ženy Vhodné na Školenia Cyklistické Turistika Horolezectvo Krytý Fitness Camping Outdoor Športové Topánky

€20.71 €29.59

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pohlavie - MUŽI
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Fit - Hodí verný veľkosť, vziať svoju normálnu veľkosť
  • Uzavretie Typ - Krajky-up
  • Materiál Podrážka - Gumené
  • Názov Značky - MOONBIFFY
  • Funkcia - Anti-Klzké

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Päť Prstov Priedušná Obuv Dámske Outdoor Turistická Obuv Gumy Jediným Ľahké Ohýbanie s Odvodňovacie Otvory pre Vonkajšie Prechádzky

Funkcie:

1. Bezpečný a Pohodlný Fit: nové dospelých detské topánky poskytujú pohodlné a bezpečné uchytenie, zabezpečiť, aby topánky pobyt v objekte aj počas prísne outdoorové aktivity.Rozlúčiť sa frustráciu z zostrojenia topánky.

2. Odvodnenie a Anti-Slip Jediným: pánske turistické topánky funkciu odvodnenie a anti-slip jediným dizajn, ktorý umožňuje vody rýchlo odtekať preč, znižuje riziko pošmyknutia na mokrom povrchu.Môžete s istotou orientovať rôznych terénoch bez ohrozenia stability.

3. Rýchle Schnutie a Priedušný: duté stielka je navrhnutý v našich piatich prstov topánky pre rýchle sušenie a priedušnosti, čo zabezpečuje, že vaše nohy zostať v suchu aj pri zapájaní sa do vodných aktivít.Podporuje cirkuláciu vzduchu a zabraňuje vaše nohy od pocit, spotený, alebo sa prehrial, čo vám umožní vychutnať vaše outdoorové skúsenosti naplno.

4. Flexibilné a Lig htweight: cyklistické topánky sú vyrobené s ľahký a flexibilné čistenie tela, a tak umožňuje prirodzené pohyby nôh a poskytuje pohodlné a neobmedzený nosenie.Či už ste prechádzky, pešiu turistiku, alebo zapojenie sa do akejkoľvek outdoor aktivite, tieto topánky nebude vážiť si dole.

5. Absorpciu potu a Rozptyl Tepla: EVA stielka ponúka honeycomb-ako priedušná oka, ktorý absorbuje pot a uľahčuje odvod tepla.To zaisťuje správne prúdenie vzduchu vo vnútri vonkajšie turistická obuv, prevencia vaše nohy od pocit teplej a spotený.Zostať v pohode a to aj počas intenzívneho tréningu alebo dlhé výlety.

Špecifikácia:

Pôvod: Čína (Pevninská Časť)

Pohlavie: MUŽI

Uzavretie Typ: Krajky-up

Funkcia: Anti-Klzké

Podrážka, Materiál: Guma

Čistenie Materiál: Vysoko Elastická Vrstva Vzduchu

Jediným Materiál: Guma

Jediným Veľkosť: 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46

Vnútorné LengthMM: 235 240 245 250 255 260 265 270 275 280 285

Farby(nepovinné):Zelená,Žltá,Ružová

Poznámka:

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme!

Prosím, dovoľte 1-2cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

1PairxShoes

Všetky recenzie

Príbuzné produkty