8Pcs Zakrivené Sprchové Dvere Valčeky Sprcha Sklenené Dvere Valčeky Nahradenie Sprchové Dvere Kolesá Pre Zakrivené Kúpeľňa

€14.42 €18.72

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Materiál - Plastové

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Ponúkame zľavy pre veľké množstvo.Vitajte na kontakt s nami!

Zakrivené sprchové dvere valček je vyrobený z vysoko-kvalitné, Anti-korózne, robustné a odolné, dlhá životnosť.

8 zakrivené sprchové dvere valčeky s priemerom 23 mm, vrátane 4 top valčeky a 4 dolnej časti valcov.Pevná kladka sprchový dvere je možné odstrániť a vyčistiť jedným kliknutím, ktorý je veľmi pohodlný.

23 mm priemer zakrivené sprchové dvere kolieskom, vhodné pre sklenené dvere s hrúbkou 4-6 mm, hornej a dolnej kolesá sú vhodné na sklo otvorov 12-14 mm; výška horného kolies môžu byť upravená tak, aby 8mm cez nerezové skrutky.Výška spodného kolesa jar sa automaticky upravuje podľa výšky hornej časti kolesa.

Sprcha sklenené dvere valčeky pomôcť dvere list hladko a nie je tam žiadny hluk pri otvorení sprchové dvere.Zakrivené sprchové dvere valčeky sú vhodné pre masáže, vane, vírivé vane, a dokonca aj nábytok.Uistite sa, že vaše dvere otvorí ľahko a hladko s našej vysokej kvality sprcha sklenené dvere valčeky.

Náhradné sprchové dvere kolesá sa dodávajú s bump bloky a montáž skrutky pre jednoduchú inštaláciu a údržbu.

Farba:strieborná

Materiál:plast

Obsah Balenia:

4 páry x kladky

8 x anti-kolízie bloky

8 x skrutky

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty