Vlasy Budovy Vlákien Sprej Aplikátor Strata Vlasov Vlasové Spreje, Trysky Čerpadla Nástroj pre Jednou Rukou

€8.48 €12.11

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

PR Predaj Vlasy Budovy Vlákien Sprej Aplikátor Prenosné Vlákniny Aplikátor Spreji Tryska pre vypadávanie Vlasov a Rednutie Vlasov PR Predaj

Popis:

Funkcie:

Jednoduché použitie: vlasy budovy vlákien sprej aplikátor zaručuje ľahkú a presnú aplikáciu vlasových vlákien, čo vám umožní dosiahnuť prirodzené a plnší vzhľad s ľahkosťou.

Univerzálny Kompatibilita: Naše vlasové vlákno sprej čerpadla aplikátor je navrhnutý tak, aby bez problémov pracovať s všetky značky vlasy, vlákna, takže je univerzálny nástroj pre každého, kto zažíva vlasy strata alebo rednutie vlasov.

Pohodlné Jednou Rukou Operácie: sušič na ilúziu sprej aplikátor funkcie užívateľsky príjemný dizajn, ktorý umožňuje jednou rukou, poskytuje vám maximálne pohodlie a kontrolu počas aplikácie.

Rozšírené postrekovačom: Naše opakovane vlasové spreje, trysky čerpadla nástroj je vybavený špeciálne trysky, ktoré prináša jemné a aj hmlu vlasov a vlákien, na zabezpečenie fyzických a rovnomerné pokrytie pre dokončiť.

Naplniteľné Spreji: vlákno aplikátor spreji tryska umožňuje jednoduché dopĺňanie, čo eliminuje potrebu pre časté výmeny.To zaručuje neustály a stabilný tok vlasy, vlákna, takže je nákladovo efektívny a udržateľný výber.

Upozornenie:

Neobsahuje vlasové vlákna.

Skutočné farby sa môžu mierne líšiť od snímku, vzhľadom na odlišné zobrazenie a svetelný efekt.

Prosím, dovoľte 1-3 cm odchýlka vzhľadom na ručné meranie.

Špecifikácie:

Materiál: Plast

Veľkosť produktu: 19,5 v*6typ

Balenie veľkosť: 19.7*6.6 cm

Balenie Obsahuje:

Všetky recenzie

Príbuzné produkty